Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves srác vagyok, kb fél éve megismertem egy lányt msn-en. Elég jóban vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, érdeklődési körünk. Nemsokára találkozni fogunk, csak az a gond, hogy 150 km-re lakunk egymástól. Az érvek azt diktálják ne jöjjek vele össze, mert utána hiányozna, de viszont a szívembe meg az van, hogy milyen jó lenne, ha együtt lennénk. Nem tudom, hogy mit tegyek most, félek hogy beleszeretünk egymásba, utána meg nem találkoznánk többet (vagy csak nagyon ritkán), és az csak rossz volna. :S

(Bocs a nagyon hülye kérdésért, de nem tudok hova/kihez fordulni ilyen jellegű problémával.)

2010. febr. 23. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

És azért, mert msn-en szimpatizáltok, még nem biztos, hogy személyes kontaktusban is így lesz.

Msnen mindenki másabb..

Szerintem találkozz vele. 150 km nem járhatatlan, ráadásul kedvezmények is vannak már ha diákkal utazol.

Vagy ha nem találkoztok, akkor felejtsd el, és keress egy közelebbi lányt.:)

Én azért drukkolok!

2010. febr. 23. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Msn-en webkamerával meg mikrofonnal kommunikálunk.

Az meg majdnem olyan mint a személyes kontaktus.

2010. febr. 23. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Hidd el azért másabb..ha nem is sokkal, de másabb.:)

A lány hány éves?

És ha beleszeretnétek egymásba? Akkor ?

Találkozni lehet.

2010. febr. 23. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:

"És ha beleszeretnétek egymásba? Akkor ? "

Akkor az lenne, hogy hiányozna (legalábbis gondolom, hogy akit az ember szeret, az hiányzik neki).

A lány 15 éves, ez a másik. 2 év nem sok?

2010. febr. 23. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen hiányozna.De ha valaki hiányzik, az azt jelenti,hogy szereted.:)

(Én amúgy sem szeretem az olyan kapcsolatokat, ahol minden nap, minden órát együtt töltik a párok, mert azok nem is tudnak hiányozni sem egymásnak végülis...)

De megoldható lenne a találkozó is hébe-hóba.

2év pedig abszolút nem sok..:)

Bár..15 éves..nem tudom, hogy a szülei engednék-e, hogy elmenjen hozzád. EZ nagyobb gond.:S

2010. febr. 23. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Végül is a találkozók szerintem heti 1-szeri lenne.

(én meg ingyen utazok vonattal apám révén)

Köszönöm szépen a válaszaidat, sokat segítettél. :)

2010. febr. 23. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!