Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem egy szűz fiú kell! Hol találok sok nyitott szüzet egy helyen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 12:03
12/27 A kérdező kommentje:
De egy igazi pap nem szexel.
2015. máj. 11. 12:09
14/27 anonim válasza:
Nincs olyan hely konkrétan ahol sok szűz fiú van. Bár esetleg kipróbálhatsz néhány informatikai kart, de nem tudom eléképzelni mi alapján szűröd ki ki az és ki nem, anélkül hogy beordítanád a tömegbe :D
Itt GYIK-en van rengeteg ilyen srác, kérjél tőlük képet, aztán ha valaki szimpatikus akkor oda megy ki ahova csak akarod.
15/27 anonim válasza:
A papok nem jók, azok a kisfiúkra izgulnak.
Keresd fel inkább a Schönherz kolit, és menj be egy véletlenszerűen kiválasztott szobába.
16/27 anonim válasza:
Na egy szűz fiúval én is kipróbálnám egyszer. Olyan cukik lehetnek. :D
20/L
18/27 anonim válasza:
nem fog itt ismerkedni annyira buta látjátok h várja csak a csodát vagy csak kamukérdés!
20/27 anonim válasza:
Ez jó hely erre ;)
Egyébként nincs olyan hely, ahol konkrétan összegyűlnek, mondjuk ha budapesti vagy, talán mégis ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!