Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha én 16 évesen érett nőnek gondolom magam?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 18:59
11/27 anonim válasza:
Ne aggódj, az emberek többsége kb 12 éves korától full érett felnőttnek gondolja magát...
Én olyan kb 5 évente mindig jól kiröhögöm az akkori énemet, hogy hogyan hihettem, hogy érett felnőtt vagyok, bezzeg most! Aztán 5 év múlva megint röhöghetek magamon ;)
12/27 A kérdező kommentje:
Pedig 30-as pasik is érdeklődnek utánam.
2015. máj. 10. 19:04
13/27 anonim válasza:
Attól még nem vagy érett, csak a 30-as pasiknál van gáz, hogy ilyen korú kislányra (mert hozzájuk képest az vagy) buknak.
14/27 anonim válasza:
"Pedig 30-as pasik is érdeklődnek utánam."
Már nem azért, de szerintem ez nem garancia az érettséghez.
15/27 anonim válasza:
Attól mert egy 30 éves meg akar dugni te még nem leszel olyan érett mint egy 30 éves nő.
16/27 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem.
2015. máj. 10. 19:10
17/27 anonim válasza:
30-as pasiként biztosíthatlak, hogy valami giga csúnyának és gázosnak kell lennie egy lánynak 16-18 éves kora körül, hogy a 30 évesek ne forduljanak meg utána... (az más kérdés, hogy a normálisak maradnak ezen a szinten, mert max egy kicsit nyálat csorgat az ember, de azért nem akar egy ilyen dologba belevágni, a 18+ már kicsit más, de azért még ott is úgy van vele az ember, hogy inkább csak a test vonzza, nem a szellem).
18/27 anonim válasza:
Majd megvezetnek egyen-ketten akkor rájössz hogy tévedtél.
19/27 anonim válasza:
Tényleg, igazad van, a kommentjeid is eszméletlen érettek... Esetleg kifejtenéd, hogy mitől gondolod magad érett nőnek?
20/27 anonim válasza:
hülye p*csa vagy, nem hogy még érett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!