Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Nem tetszenek a férfiak!

Figyelt kérdés
Leszbi nem lehetek. Az kizárt, nem szoktam úgy nézni a nőkre. De csak max egy-két pasi tetszik meg. Szerelmes sose voltam. Illetve, csak egyszer, de nem lett belőle semmi, nem kellettem. Most járok valakivel, de ő sem a zsánerem. Sőt! Alcsonyabb, mint én. Vékony. Az a gond, hogy sose kellek annak, akiért rajongani tudnék.

2015. máj. 10. 12:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Majd megnéznélek téged, milyen lennél, ha ugyanazonokon mentél volna keresztül, mint én.
2015. máj. 10. 13:25
 22/32 anonim ***** válasza:
nálam a defektes az, akinek olyan lelki/testi problémája van, ami nem átmeneti. Neked is ilyen van. Szépítheted meg magyarázhatod. Az, hogy min mentél keresztül pedig senkit nem érdekel, mindenki keresztül megy dolgokon, oldd meg. Ha egyedül nem megy, keress profi segítséget, ingyenes is van nem egy.
2015. máj. 10. 13:27
 23/32 A kérdező kommentje:
Ingyen pszichiáter? :D
2015. máj. 10. 13:29
 24/32 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy minek hívod azokat, akiknek lelki/testi gondjaik vannak. De, ha neked lesz az egyik/másik, netán mindkettő, akkor te se sértődj meg, ha defektesnek fognak hívni.
2015. máj. 10. 13:32
 25/32 anonim ***** válasza:
jaja van ingyenes is. Ilyen alapítványok/segítségnyújtó centrumoknál segítenek. am vannak nekem is defektjeim, de együttélek velük és minimális problémát jelentenek.. :D
2015. máj. 10. 13:34
 26/32 anonim ***** válasza:
Akár most is hívhatjuk defektesnek, hisz az ő definíciója alapján mindenki az.
2015. máj. 10. 13:34
 27/32 A kérdező kommentje:
Te hova jársz? Küldd el priviben. Érdekel. De sajnos, ha őszinte akarok lenni nehezen hiszem el, hogy anélkül bárnki is segítene nekem, hogy ne fizetnék érte.
2015. máj. 10. 13:37
 28/32 anonim ***** válasza:
ja én nem járok sehova, nincs olyan gondom ami akadályozna az életben ilyen szinten. csak az egyik ismerősöm egy alapítványnál dolgozik, oda jár pszichológus minden héten, ha jól tudom többször is (önkéntes), de annyira nem ismerem a részleteket. Biztos kevesebb ideje van egy emberre, mintha elmennél vmilyen magánrendelésre, de ha nincs pénz ilyenekben gondolkozhatsz.
2015. máj. 10. 13:43
 29/32 A kérdező kommentje:
Akkor örülj neki, drága. De még lehet... Azt ne felejtsd el.
2015. máj. 10. 13:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Te magas vagy?
2015. máj. 10. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!