Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Nem tetszenek a férfiak!

Figyelt kérdés
Leszbi nem lehetek. Az kizárt, nem szoktam úgy nézni a nőkre. De csak max egy-két pasi tetszik meg. Szerelmes sose voltam. Illetve, csak egyszer, de nem lett belőle semmi, nem kellettem. Most járok valakivel, de ő sem a zsánerem. Sőt! Alcsonyabb, mint én. Vékony. Az a gond, hogy sose kellek annak, akiért rajongani tudnék.

2015. máj. 10. 12:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
De az, gáz a magány.
2015. máj. 10. 13:13
 12/32 A kérdező kommentje:
Mindig azt hiszem, hogy majd a vonzalom kialakul. De nem.
2015. máj. 10. 13:14
 13/32 anonim ***** válasza:
ja, az gáz. akkor defektes vagy. vagy nagy szerencséd lesz és összejön az álompasi v beéred kevesebbel. gondolom a személyiséged/külsőd nem egy főnyeremény.
 14/32 anonim ***** válasza:
Csak azért ne legyél valakivel hogy ne legyél egyedül. Ezzel magadat is és őt is becsapod.
 15/32 A kérdező kommentje:
Látok olyan pasikat, akik jól néznek ki és csúnya nővel vannak együtt... Amúgy normális vagyok. Nem tartom defektesnek magam.
2015. máj. 10. 13:16
 16/32 A kérdező kommentje:
Most csak véleményeket szerettem volna. Nem kritizálást. Hátha van még olyan, aki ilyen helyzetben van.
2015. máj. 10. 13:16
 17/32 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem társfüggő lehetsz, azaz nem azért vagy valakivel, mert ő, mint személy fontos neked, hanem mert nem bírod egyedül. Ez most nem kritika vagy ilyesmi, nagyon gyakori jelenség. Szerintem fordulj terapeutához.
2015. máj. 10. 13:21
 18/32 A kérdező kommentje:
Az vagyok, tudom. De nincs pénzem terapeutára. Járnék pedig. Több okból is.
2015. máj. 10. 13:22
 19/32 anonim ***** válasza:

"Járnék pedig. Több okból is."

de amikor azt írom, hogy defektes vagy, akkor tagadod...

jaj csajos, ott vagy párkapcsolatban jelenleg, ahová tartozol.

2015. máj. 10. 13:23
 20/32 A kérdező kommentje:
Defektes vagyok, mert lelki gondjaim vannak? Ez téged minősít.
2015. máj. 10. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!