Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követtek/követtél már valakit?
Azért,hogy megszólítsd,csak még nem volt kész a fejedben a terv.
Vagy volt már olyan,hogy majd betojtál,amiért valaki folyton utánad ment,aztán megszólított és akkor esett le,hogy miért is csinálta?
Jöhetnek sztorik is olyanokról,ahol rosszul/viccesen végződött ez.
igen engem volt már hogy követek nem is egyszer totál be voltam fosva,mert vagy sötét volt vagy nagyon sokan voltak és ez rémisztő volt mivel egyedül voltam.
aztán szerencsére nem lett semmi mert vagy gyorsabb voltam vagy épp közel volt valaki akivel találkoztam vagy vissza tudtam menni a házba. :)
Követtek és követtem is :)
De egyik sem leszólításos szándékkal történt, csak tudni akartuk, hol lakik a másik. Először én követtem a srácot, tisztes távolból. Megtudtam hol lakik, hazamentem.
Kicsit később ő követett így engem hazáig. Nem féltem, mert már több mint 1 évnyi szemezés előzte meg ezeket. Azóta 3 év telt el, és azóta sem váltottunk egyetlen szót sem...:D :/
4-es
Ez már a beteg kategória...
7-es
Ne már! :D
Legyen már ennyi bátorságod!
Levelezhetnétek, a címet már úgy is tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!