Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kulcs-zár hasonlat valójában egy paradoxon. Mit gondoltok erről?
"Tökösség és önbizalom kérdése semmi több..."
Na ez egyáltalán nem igaz. Ha ronda vagy és alacsony, lehetsz akármilyen tökös és magabiztos, csak kiröhögnek a csajok.
9-es
a gond nem éppen most van hanem majd később lesz.
aki akár szingliként is de hozzászokik az egyéjszakásokhoz, legyen az férfi vagy nő, nos az jobb ha nem próbálozik a házassággal vagy komoly kapcsolattal mert felsülés lesz belőle.
teszem azt akinek volt 300 sexpartnere korábban annak nem valószínű hogy a 301. lesz az utolsó, esélyesebben teszi le 40 év láncdohányzás után valaki a cigit végleg, mintsem hogy olyasvalaki horgonyozzon le élete végéig egyvalaki mellett, aki megszokta, hogy mindig újabb és újabb partnert próbál ki
De 13-as ez nem függőség!
Én nekem is volt egy barátnőm 2 évig. Aztán nem rég óta szingli vagyok, azelőtt is, és most is 2-3 naponta szexelek valakivel.
De mikor barátnőm volt nem szexeltem senkivel csak vele. Nem is gondoltam másra, mi több meg se kívántam mást.
A nők még ennél is kötődőbbek. A férfiak könnyen elveszíthetik a kontrollt ha nem tudnak parancsolni a farkuknak, de a nők-nél ilyesmi nem áll fenn. Ők tudnak józanul gondolkodni.
Szóval meg tudnak ők is állapodni, az hogy most 18+-25 év között élvezik az életet az miért az ő bajuk? Nem kell ezt elmondani másnak. Nem is kell szégyelni, de ha tőlem megkérdezik hány nőm volt, kettő. Két nővel volt kapolatom szóval.
Nem hiszem hogy a jövőbeli párom arra kíváncsi hogy:
"Hány nővel voltál?" "fú hát nem tudom, olyan 200-300-al biztosan.
Szóval nem értem. Most van okom sokat dugni a nőket, de ha lenne párom, ami számomra elég nehéz, mivel sok alapelvem van, és nem akarok "hobbikapcsolatot" vagy tartós "szexpartnert", így ezért maradok most az igényeimnél. De ez nem azt jelenti ha holnapután találkozok megint egy csajjal akivel lesz valami, akkor ezt folytatni fogom.
senki nem unta meg a másikat. közös megegyezéssel volt.
Örülök hogy ítélkezel valami felett, amire rálátásod sincs. Én még mindig tartom magam ahhoz amit mondtam. Akár még 5 évig is bírtam volna csak vele a szexet.
Mondjuk a kedves 70%-osnak elég komoly gondjai lehetnek ott fent, szerintem jobb ha magában tartja a gondolatait, mert én esküszöm röhögőgörcsöt kapok a válaszain.
Hogy válaszolsz vagy nyílvánítasz ki valamit, amiről semmit sem tudsz? Szóval akik szétmennek, azok mind megunták egymást és szemét-szaralakok amiért szakítottak egymással. Értem a logikád :))) Akkor mindenki akinek kicsit is szerencséje volt, elég gonosz ember!
nem értem ezt a minősítgetést erre mi szükség?hangulatkeltéssel akarsz magad mellé állítani embereket ellenem?
valld be titkon azt várod hogy irigyelljenek téged hogy mennyit dugsz....nekem is voltak/vannak ismerőseim akik azt várták hogy csodálják őket emiatt. kértem őket mutassák már meg közösségi oldalon a szóban forgó csajokat....hát a többsége persze elzárkózott(azzal a dumával hogy be se mutatkoztak egymásnak)...persze.. nyilván olyanok is voltak a csajok amilyenek.
Egy viszont virította a profilképeket, tényleg jó nők voltak de valami azt súgta mégsem elérhetetlenek. kértem a csávót egyre mutasson rá és fogadásból lefektetem. naná hogy nekem is ment,sőtfel sem merült hogy kamuzok hisz simán visszamondtam melyik porcikáján van észlelhető anyajegy beleértve az intim testtájakat is. kérdeztem hogy "akkor most én is alfahím vagyok?" persze megkaptam ezt a címet de súlya nincs ahogyan azt a legelső hozzászólásomban írtam. nem vonz az hogy cédáknak legyek a 345. számú döngetője....
te forgatod ki a szavakat!
leírtam normálisan a választ, hogy senkit nem nézek ribinek akivel lefekszem. Ebben mi a nagyképűség? Vagy hogy irigyeltetni akarom magamat?
Te írtad erre, "Ebben az a gond, hogy majd nem tudnak megállapodni", ami hülyeség, mert én is megállapodtam.
Szóval még mindig nem értem, most meg hová kevered a levest. Rizsázni jól tudsz, meg floodolni, mert ez az.
Válaszoltam a kérdésre, amire te leírtál egy szemszöget, ami a te szemszögödből látja a világot. Mindenkinek vannak téves felvetései, és helyettem senki ne mondja meg, én mit érzek, vagy hogy hogy tudok müködni.
De te megállapítottál mindent a semmiből mert te vagy Mr. Professzor! A mindenttudó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!