Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy szerelmesnek lenni, és szeretni valakit, az ugyan az, nem?
Figyelt kérdés
Csak mert sokszor hallottam olyat, hogy valaki szeret valakit, de nem szerelmes belé. Ezt persze egy fiú-lány kapcsolatra értem, tudom, hogy pl az anyukámat én is szeretem, és nem vagyok belé szerelmes, csak így előre tisztázni akartam :)2012. aug. 30. 21:50
1/8 anonim válasza:
Nem ugyanaz. A szerelem fellángolás, a szeretet egy mélyebb ragaszkodás.
2/8 Mókusgyilkos válasza:
nem, nem ugyanaz távolról sem.
3/8 anonim válasza:
Nem ugyanaz, a szeretet lelki, emberi dolog, a szerelemben már a nemiség (szexualitás) is nagy szerepet kap.
4/8 anonim válasza:
Elsőnél a pont a szerelem elmúlik de kialakul a mély szeretet. nem lehet valakiért 50 évig rajongani:D
5/8 anonim válasza:
Nem ugyanaz. A szerelem az egyfajta rajongás, ami férfi-nő között alakul ki és elönti a fejedet a rózsaszín köd. Szeretni valakit már más tészta, mivel szeretni szerelem nélkül is lehet valakit, szerintem a szeretet komolyabb érzés, mint a szerelem.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor évekig rosszul tudtam... Kösz szépen a válaszokat :D
2012. aug. 30. 21:55
7/8 anonim válasza:
A szeretetet szerintem jól leírták az előzőt,de a szerelem egy nagyon mély dolog,persze nem ez a műanyag szerelem a rózsaszín köddel..hanem az a szerelem,ami sosem alszik ki.Lehet,hogy néha erősen fénylik, néha pedig halványabban,de mindig ott lesz az érzés,hogy szükséged van rá és neki is rád és biztonságot nyújt,de nagyon ritka,hogy olyan társat talál az ember akivel ezt megélhetni.
L/18
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: jó sokat tudsz ezekről, te már találtál ilyen srácot? ;)
2012. aug. 31. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!