Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden páromat megcsaltam az azt jelenti hogy még nem vagyok éleggé érett egy kapcsolathoz? 16/L
Minek vagy velük ha megcsalod őket?
16/L
Inkább a tinikor legyen az útkeresés, a próbálkozás, a kalandkeresés időszaka, hogy később viszont meg tudj állapodni, alkalmas legyél normális társkapcsolatra.
Ha most így habzsolod az életet, tapasztalatokat szerzel, nincs azzal nekem semmi bajom, arra vannak ezek az évek, nem életreszóló szerelmek meg párkapcsolatok kialakítására (aki utóbbira megy, szerintem az rosszabbul csinálja, mert 16 évesen összejön valakivel, aztán 24-26 évesen akar majd elkezdeni élni, mert rájön, hogy sok mindent kihagyott). De akkor ne járjál fiúkkal, hanem legyen szexpajtásod, dugóhaverod, szeretőd, és ne áltasd őket normális párkapcsolat ígéretével.
16 évesen már több párod is volt és mindet meg is csaltad?
Azt jelenti, hogy egy éretlen ri....b...a..nc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!