Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ennyhítsek a depresszio...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hippdián kérdése:

Hogyan ennyhítsek a depresszion, mással is előfordult ez? Esetleg nem is kéne e miatt rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés

Kiderult a volt baratomrol, hogy csak a szexre kelletem neki.

Elobbis eszre vehettem volna, de hat o volt az elso baratom. Nem vagyok tapasztalt a par kapcsolatok teren. Egyszeruen borzasztoan erzem magam ez miatt pedig mar 2honapos a dolog, hogy jartam egy fiuval akirol kiderult h csak dugni akar. Ez nagyon faj mert elegge szinpatikus volt, megkedveltem, megszerettem. 1honapig voltunk egyutt es miutan meg tortent a dolog tobbet nem keresett.

A baratnoim azt mondtak h e miatz nem nekem kene szarul ereznem magam. De megis csak szuz voltam. Atverve es becsapva erzem magam. Teljesen tiszteseges lany vagyok. Még csak kihivoan sem oltozkodom nem tudom miert tortenhett ez.

Es egyszeruen nem tudom elfelejteni ezt az egszet.

Nagyon gyotor. Csak aztbnem ertem ha csak szexelni akart miert nem keresett valami ribit aki jaras nelkul is lefekut volna vele, anmak udvarolnia sem kellet volna.

Ugy erzem mar tobbe nem tudok megbizni egy fiuban sem.

Mar ket honapja de mindennap eszembe jut. Hogy kellen tul lepnem ezen?

Másokkal is tortent mar ehez hasonlo, hogy igy kihasznaltak?

Ha igem, h tudtak feldolgozni?

2015. máj. 9. 11:00
1 2
 11/18 Titusztitusz ***** válasza:
9. hsz írójának néhány gondolat:Sajnálom hogy nem értettél meg semmit sem abbol amit írtam...Ha a kérdező nem fog tudni FELÜLEMELKEDNI ÖNMAGÁN, azaz a jó lelkületén, akkor csak egyre rosszabb helyzetbe fog kerülni...Nem tudom, hogy hallottad-e már pl. Nagy Sándor híres mondását, ami a krónikák szerint akkor hangzott el, amikor megkérdezte tőle az egyik hadvezére, hogy miért végezteti ki olyan iszonyatos brutalitással(!!) az elfogott ellenséges vezéreket...(Pl. Türosz ostroma során...)Mire Nagy Sándor ezt az első hallásra meglehetősen hátborzongató választ adta:"Sajnos néha SZÜKSÉGES kegyetlennek, és kíméletlennek lenni, éppen azért, hogy elejét vegyük a későbbi MÉGNAGYOBB kegyetlenségeknek, és bonyodalmaknak"...Amikor én először olvastam ezt a mondatot, számomra is elborzasztó volt első hallásra, de aztán rájöttem a mondás végtelen bölcsességére...Bármilyen szörnyű is ilyet mondani...
2015. máj. 9. 12:03
 12/18 Költőnő? ***** válasza:

keress egy tisztességes fiút. Van jópár. A bizalom sérülékeny vmi, de jelenleg ezzel a kattogással csak magad bántod és ásod el még jobban.

És még vmi; ne haragudj meg érte, de borzasztó a helyesírásod. Nem vagyok egy grammar nazi, de nagyon bántja a szemem.:(

2015. máj. 9. 13:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Koszonom tovabbra is a biztato szavakat. De az sem segitett, hogy nem reg korulbelul 1oraja, ennek a sracnak ram irt az egyik baratja. Es kerdezgetozni kezdett affelol h jarunk e meg.

Elmeseltem neki hogy mi tortent.

O is azokat mondta amiket ti is. Aztan egyszer csak megkerdezi, h kell e h megvigasztaljon.

Erre vissza se irtam h megdobbentem. Ra egy felpercre meg azt irta h szopjam mar le.

Nem akartam elhinni h ezek utan, meg lehet rosszabb h gondolkozni, tanulni nem tudok ugy gyotrom magam. Erre ram irnak ilyen emberek, ilyeneket.

Minden fiu ilyen?

Miert van ez ?

Egyre szarabbul erzem magam ez miatt is.

2015. máj. 9. 20:46
 14/18 Költőnő? ***** válasza:

madarat tolláról ugye....

lehet h nem véletlenül barátok.

2015. máj. 9. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
*13, na ez az a "barát" akit azonnal le is törölnék, pedig nem szokásom.
2015. máj. 9. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:

az nem egy megalázó dolog, ha valaki szexelni szeretett veled. ez van. ne úgy fogd fel, hogy ezzel baj van, hanem úgy, hogy van más is és jó lenne, ha abban is passzolnátok.

azért nem keresett ribit, mert te voltál neki vonzó, téged akart. a te tested, lényed vonzotta szexuálisan. ez nem egy rossz dolog, sőt.

ne sajnálkozz. hanem örülj, hogy volt már egy ilyen klassz tapasztalat az életedben. az egy jó dolog, ha megszeretsz valakit, akkor is, ha elválnak az utak a végén. ő volt neked az első. ne húzd így le az egészet a magad szempontjából. ne indulj el ezen az úton, hogy a férfiakkal általában baj van.

semmi gond nem volt ezzel az egésszel. ez néha ilyen. menj tovább próbálkozz bátran, amíg valaki olyat nem találsz, aki másban is passzol.

2015. máj. 10. 09:42
 17/18 anonim ***** válasza:

" Csak aztbnem ertem ha csak szexelni akart miert nem keresett valami ribit aki jaras nelkul is lefekut volna vele, anmak udvarolnia sem kellet volna."

Ebből látszik, kérdező, hogy mennyire nem ismered a pasikat. Ez pedig nagy baj, mert újra át fognak verni. Nem szemétségből, hanem azért, mert erre vagy predesztinálva. És azt is hadd mondjam el, hogy korántsem biztos, hogy csak arra kellettél neki. Viszont, ha csak arra vagy jó, akkor nyilván nem akar utána többet. Amit lehetett, kihozott belőled, köszöni, és keres olyan lányt, aki minden tekintetben a partnere tud lenni. Ez nem kihasználás! Ez tanulópénz. Te ezt szemétségnek érzed, mert azt hiszed, hogy ez a te életed, és ő belerondított. Valójában ez az ő élete is, neki pedig a saját boldogulásával kell foglalkoznia. Az élet kegyetlen játék. Aki nem tanul, veszít. Te most leckét kaptál, és reméljük, tanulsz belőle.

2015. máj. 10. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ú, írd vissza kis k ö cs ö g nek, hogy sz o p o g a s s a a retkes f a r k á t a h ü ly e k u r v a anyja. :D Utána töröld/tiltsd őket, és nem kell velük többet szóba állni. Itt most nem lehetsz jó kislány, ha ilyet csinálnak veled. Szólj vissza, utána elülnek a s e g g ü k ö n.
2015. máj. 13. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!