Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak melyik testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak melyik testalkat szerintetek a legvonzóbb egy nőnél? A legeslegszebb, ha kívánhatnátok, hogy olyan legyen a nőtök alkata?

Figyelt kérdés

Vékony: [link]

Sportos: [link]

Molett: [link]

Átlagos: [link]

De állíthattok egy rangsort is,hogy melyik jön be a legjobban alkatra.

2015. máj. 9. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Na igen és még egy nagoyn érdekes dolog,amikor vékony voltam akkor rengetegen "kurv*nak" "felgmának" tartottak"

igen, van ilyen is, de én mindkét lányt eléggé ismertem ahhoz, hogy ne csak a kinézetük alapján ítéljek, sőt mint mondtam eredetileg a ducibbnak esélye sem volt, mert a másikra hajtottam, mondhatni jártunk is. Szóval nem irigységből vagy azért tartottam flegmának, mert nem jött össze.

"A csajok is szívesen találtak ki olyan dolgokat amiknek semmi köze nem volt a valósághoz"

Ebben viszont igazad van. Mindig megijeszt, hogy a lány barátaim hogy nyilatkoznak minden nőről, aki egy kicsit is jobban néz ki náluk (főleg, ha vékony a másik). Tuti, hogy ribi, tuti, hogy bulimiás, tuti, hogy valami gáz van vele, pedig azt gondolnám, hogy régen kinőttünk a tinikorból, felnőtt nőknek meg több eszük van ennél a kicsinyes viselkedésnél.

2015. máj. 9. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Ezeknél a képeknél 1,4,2,3 a sorrend, de egyébként a "vékony" lány itt már túl vékony szerintem, tehát ha nem látom a képeket, csak elolvasom a jelzőket, teljesen más lenne a sorrend. A sportosnak viszont nem tetszik a hasa, pedig jelző alapján azt tenném az első helyre.

Moletten kívül volt már mindegyik típusból barátnőm.

Ízlések és pofonok.

2015. máj. 9. 10:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Na igen emlékszem is,hogy összejöttem egy sráccal akiről később kiderült,hogy gazdag szülők gyereke és minden csaj álma. a sráca mesélte,hogy olyan lányok akiket én nem is ismerek miket meséltek rólam. hogy keresztül ment már rajtam a fél város ( megjegyzem akkor még szűz voltam). de szinte naponta hallottam új pletykákat. ha elmentem bulizni akkor én azért mentem,hogy pasikat szedjek össze stb stb. őszintén engem eléggé megviselt mert akkoriban nagyon önérzetes voltam és sajnos a fiúk azok meg olyanok,hogy el is hitték ezeket a dolgokat,csak azok nem akik ismertek régóta. szóval én azért sem szoktam soha szidni a vékony lányokat :D és azóta minden pletykát fentatással kezelek :D
2015. máj. 9. 10:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Vékony vagy átlagos.

Ha a sportos nyomulna azt még nem zavarnám el, viszont kövér az kizárt.

2015. máj. 9. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:

A képek közül egyik sem.

Alap esetben vékony, enyhén sportos vagy átlagos valamennyi sporttal.

2015. máj. 9. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
2,1,4,3
2015. máj. 9. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:

"Valahogy fura nekem a rengeteg lánytól a kérdés, hogy konkrétan 1-1 tulajdonságra rákérdeznek, hogy melyik hajszín, mekkora mell, milyen testmagasság vagy súly kell a pasiknak, mintha ez olyan lenne, hogy a barna hajat szeretem, akkor a többi csajnak már esélye sincs."

Voltak erre kutatások, hogy az emberek (tehát a férfiak és a nők is) nem egészben látják a nőket, hanem a részleteiket figyelik tudatalatt, ugyanúgy, mint a tárgyaknál. Ettől függetlenül lehet, hogy valakinek ez is vagy az is tetszik, de alapvetően nem tudja rákényszeríteni magát, hogy az ösztönös dolgoktól elszakadjon.

2015. máj. 9. 11:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Engem taszítanak a vékony nők ahogy a kövérek is

Nekem a legjobban a Sportos tetszik , de még az átlagossal sem lenne semmi bajom... Na de a vékony lány áhhh a rozoga semmilyen formátlan. vékony teste undorító

2015. máj. 9. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:

17-es: különböztessük meg, hogy mi egy pasi esete, ha mutatsz neki 5 nőt, és ki az akit választ ha végül.

A legtöbb ilyen kutatás úgy működik, hogy fotókat mutogatnak, és jé, a delikvensnek bármilyen képet mutatunk, mindig a szőkét választja.

Nekem is van egy nő típus, akivel úgy vagyok, ha belépek egy szobába, ahol van egy tucat lány, akkor elsőnek a barna lányt szúrom ki, és nem a szőkét. De azt azért nem lehet mondani, hogy nekem az összes barna lány bejön, függetlenül alkattól, arctól, jellemtől, egyéniségtől függetlenül, már pedig a lányok ilyen kérdései mindig úgy szólnak ti kit választanátok a szőkét vagy a barnát. Nem kisasszony, azt amelyiknek mellette jobb alakja van, jobb a melle, csinosabb az arca, kellemesebb a társasága...

2015. máj. 9. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
oupsz, ezt a 19-est kicsit összecsaptam, így jár aki mellette mást is csinál, de azért érthető remélem :P
2015. máj. 9. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!