Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjuk, hogy szeretünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjuk, hogy szeretünk valakit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemből? Ha így lesz, nem kell másnak elmagyaráznia, tudni fogod..
2010. febr. 23. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Megremegsz, ha őt látod, pillangók lesznek a gyomrodban, mindig rá fogsz gondolni, vele fogsz álmodni... sok sok olyan dolog lesz, ami minden vele kapcsolatos lesz, ami azelőtt nem volt.
2010. febr. 23. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
nemigaz! az előttem író csak a fizikai vonzalomra gondolt.
2010. febr. 23. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:

abból, hogy ha nincs veled, hiányzik.. hallani akarod a hangját.. beszélgetni akarsz vele.. amikor azt érzed, h ő a legfontosabb.. amikor eldobod a büszkeséged és lesed minden kívánságát.. amikor haragudni akarsz rá, de nem megy.. vagy ha haragudsz is, de később kibékültök, és még lehet te kérsz bocsánatot, h hülye vtál.. :)

vhol olvastam ezt és megmaradt bennem: "akkor vagy szerelmes, mikor azt veszed észre, h átadod a helyet a buszon:) "

amikor olyan dolgot teszel, amit azelőtt még soha.. amikor szomorú vagy, és csak Ő az, aki jó kedvre tud deríteni! rá gondolsz a nap 60%-ban.. :) ilyenekből tudhatod :)

2010. febr. 23. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a kéz:) Igazság szerint a kérdést arra szántam, hogy írjátok le, hogy nálatok mit jelent ez...
2010. febr. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!