Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten segíthet a szerelemben?
Csak kérd.
Tapasztalat:nekem sohasem segített benne.Ui:felesleges próbálkozás.Oldd meg saját magad.
Az ember maga keresi és választja ki a párját. Ne várj ebben segítséget.
Egy normális kapcsolat fenntartásában már bizonyos fokig segíthet.
Erről egy vicc jutott az eszembe:
"kértem Istent, hogy adjon nekem egy biciklit. De mivel tudom, hogy Isten nem így "működik", ezért loptam egy biciklit, és kértem a megbocsátást".
Szerintem (már amellett, hogy Isten léte eleve kérdéses) nem egy felsőbb hatalom segíti hozzá az embert a szerelemhez. Szerintem az ilyesmi max a jó helyen, jó időben effektust hozhatja elő, de nagyon sokan vannak, akik milliószor elbaltázzák a jó helyet meg jó időt is, egyszerűen csak mert nem használják ki a lehetőséget, abban bízva, hogy majd jön jobb is. Mindenre érthető ez, nem csak a szerelemre, de arra aztán főleg. Ha meg valami külső erőre bízod az életed alakulását, akkor soha nem lesz belőle semmi, mert hiszen magadnak kell irányítanod az életed és annak folyását, elvileg ezért kaptunk szabad akaratot, vagy talán tévednék? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!