Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok férfi a nőknek, hogy "Téged sosem bántanálak! "? Ez csak ilyen sablon, vagy jelent is valamit?
Figyelt kérdés
Érdekes módon több férfitól is hallottam már (nem jártam velük), de nőtől sosem...2015. máj. 8. 17:44
11/17 anonim válasza:
En egyszer mondtam egy lanynak, akit egyszeruen nem tudtam lekoptatni, pedig mar minden hulyeseget kitalaltam magamrol, hogy hagyjon mar beken ... vegul bedobtam: es azt azert tudnod kell, hogy en verem a noket ... hat erre is csak vigyorgot :)
12/17 A kérdező kommentje:
13-as, ez most nagyon idevágó volt, köszönöm. :D
2015. máj. 8. 18:12
13/17 A kérdező kommentje:
Most komolyan nincs itt olyan, aki sima beszélgetés közben mondott már ilyet egy nőnek?
2015. máj. 8. 18:15
15/17 A kérdező kommentje:
Mi igen?:)
2015. máj. 8. 18:17
16/17 A kérdező kommentje:
Valkinek még hasznos, kultúrált válasz?:)
2015. máj. 8. 18:29
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos észrevételt.:)
De helyes így is.
2015. máj. 8. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!