Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy van vele?
Figyelt kérdés
Szóval. Egy osztálytársról lenne szó. NAgyon jóba voltunk az elején, de aztán valahogy nagyon össze vesztünk, iszonyatosan szivatott, mindenkinek hazudott rólam, ilyenek. Most néztem twitteren azt írta még régen, hogy nem érdeklem, és ilyenket csak csúnyábban, meg, hogy nagyon sok szép lány van még rajtam kívül, de nagyon tetszem neki, meg hogy én nem becsültem meg, ilyenek. Ebbe az a durva, hogy én is így éreztem pontosan. Ugye akkor le is tiltott, szóval most nem vagyunk ismerősök, de ugye ez volt decemberben, szóval már sokkal jobb a kapcsolatunk, smi miatt azt mertem feltételezni, hogy vissza jelöl, de nem tette, pedig mondták, hogy fent volt. Most nekem nem számít ennyit a facebook, de ezt most nem tudom hova tenni, sőtt, most ezt az egészet nem tudom hova tenni. Szerintetek tényleg lemondott rólam? És én lemondjak róla? Nem mondom el az érzéseimet, mert sosincs egyedül, és amúgy sem akarom, hogy háha valami más van... Kérlek segítsetek! 14/l2015. máj. 8. 17:33
1/3 anonim válasza:
Ahhoz tudni kéne min vesztetek nagyon össze, hogy ennyire nem tud megbocsátani. Így hogy segítsünk? Nem látunk a fejébe.
2/3 A kérdező kommentje:
Valami apróságon, teljesen jelenéktelen volt. És mindig azt akarta, hogy meg akarjak felelni neki. És mindig meg akart változtatni, én sose voltam elég. Szerintetek érdemes lenne miatta változni?
2015. máj. 8. 17:37
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg futni utána,de ha nagyon hiányzik,lehetsz vele őszinte.Az őszinteség kifizetődő,mert legalább te megkönnyebbülsz tőle.Enyhítheted a haragját,ha kicsit távolodsz tőle,de kedves maradsz ugyanakkor.Ha fontos vagy neki,idővel úgyis megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!