Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbolondultam? A kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondultam? A kérdés költői. Térítsetek észhez légyszi!

Figyelt kérdés

Tanfolyamon találkoztunk, Ő volt az oktató.

Apám lehetne, mégis borzasztóan izgatónak találom.

Nem vagyok szerelmes, szimplán csak kívánom. Nagyon.

A tanfolyamnak vége, és nem valószínű, hogy azon felül, hogy az utcán intünk egymásnak, találkozni fogunk.

Telefonszáma megvan ugyan, és elmondása szerint bármikor hívhatom, de nincs jó ok, amiért hívhatnám.

Mindkettőnknek családja van, én meg úgy érzem, megbolondultam, hogy ilyen gondolataim vannak.

(Aki ismer kiegyensúlyozott, helyes nőnek mond, de egyáltalán nem vagyok "ideál")

2015. máj. 8. 11:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy képes vagyok-e törölni a számát? Vajon akarom-e törölni, attól függetlenül, hogy felhívni nem fogom (még ha akarom is)? Meg minek, ha google úgyis tudja?
2015. máj. 8. 11:40
 12/33 anonim ***** válasza:
Ne légy már ilyen hülye. Fogod azt törlöd a számot.
2015. máj. 8. 11:42
 13/33 A kérdező kommentje:

Az nem megy. Most még nem megy.

Talán ha ő küldene el, mert ugyan mit képzelek?!

De eddig nem fogok eljutni, mert nem fogom felhívni.

2015. máj. 8. 11:51
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtöknek családja van és ennyire nem bírsz magaddal? Az ilyen emberek bizonytalanítanak el abban, hogy kellene-e nekem egyáltalán feleség. Ez a baj az emberekkel, hogy nem gondolkodnak racionálisan. Mindent el fogsz veszíteni ha nem maradsz most a seggeden az tuti...
2015. máj. 8. 12:04
 15/33 A kérdező kommentje:

Igazad van, valamiért nem tudok racionálisan gondolkodni vele kapcsolatban.

A kedvesemet szeretem, a gyerekemet imádom. Mégis ott fészkel az agyamban a "milenneha" :(

2015. máj. 8. 12:12
 16/33 Bence_ ***** válasza:
Ha találkoznátok könnyen lehet, hogy pár alakol után észre vennéd, hogy emmi különleges nincs benne
2015. máj. 8. 12:33
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem akarod felhívni, akkor mi a francért nem törlöd azt a vacak számot? Ez szimbolikus is lenne, hogy neked valóban a kedvesed és a gyereked a fontos. Gondolkozz! Egy popóval két lovon akarsz ülni, de ez nem megy.
2015. máj. 8. 12:36
 18/33 A kérdező kommentje:

Igazad van, de hiába törlöm a számot, amíg a fejemből nem törlöm az illetőt. A számát kb fél perc újra előkeríteni.

2015. máj. 8. 12:50
 19/33 anonim ***** válasza:
De nem keríted elő, és nem fog piszkálni, hogy ott van egy gombnyomásra.
2015. máj. 8. 12:52
 20/33 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha csak az elhatározáson múlna. De jelenleg minden gondolatomat kitölti, és nem tudom úgy dönteni, hogy nem fog többet eszembe jutni.
2015. máj. 8. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!