Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy teljsen bele vagyok zúgva egy színészbe?
A volt feleségem magyar színészekbe és külföldi focistákba is szerelmes volt. Remélem megérted miért váltam el tőle :-)
A mostani párom egy Angyal. össze sem lehet hasonlítani őket. De 20 alatt még normális szerintem...
Ha ilyen tudatosan állsz magadhoz, akkor szerintem ha akarnád, meg tudnád húzni a határt aközött, hogy "tetszik ez a színész" vagy "imádok egy színészarcú önmagam pszichéje által gyártott pótbálványt". Azzal nincs gond, hogy tetszik valaki, akár színész is, de maradjunk a realitások talaján. Az a színész is valójában egy normális hétköznapi ember, semmi több, hibákkal, erényekkel, és a valódi énje nem biztos, hogy számodra feltárul(t), vagy valaha is fel fog tárulni. Az se túl valószínű, hogy az életben bármiféle szorosabb kapcsolat szövődik köztetek.
Amikor viszont gyártassz egy bálványt, az egyszerűen arra utal, hogy van az életedben valami hiány, amit szeretnél pótolni. Ha egy illúzióval pótolod, akkor nem leszel boldog, csak meggárgyult, aki nem tud különbséget tenni később másban sem a valóság és saját fantáziája között. Ha megfigyeled: minden elmebetegnek igen élénk fantáziája van!
Szóval én afelé próbálnék menni a helyedben, hogy oké, bírom ezt a fazont, de csak ennyi: jó fejnek tartom az alapján a töredék alapján, ami lejön belőle (figyelembe véve, hogy egy színész egyébként is csak szerepeket játszik, szépen sminkelve, a rendező utasításaira). És ettől függetlenül elkezdenék azon dolgozni, hogy aki vagy ami egyébként hiányzik az életemből (és ráragasztottam a színészarcú bálványra), azt hogyan tudnám a valós életben pótolni vagy együttélni vele. A valóság mindig jobb vígaszt nyújt, ha kitartóan keresed, egyszerűen azért, mert az valóság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!