Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, Magyarországon az emberek mennyire előítéletesek a szexualitásotokat illetően?
Nem az 50+ felettiekre gondolok, hanem úgy a fiatalabb generációknál. Milyen messzire tudtok elmenni a felvállalást illetően?
Én teljes mértékben támogatom a melegek jogait, szóval érdekel egy kicsit. :)
Hát még én sem láttam szinte sose, hogy kézen fogva
menne két férfi... Ezért is vagyok rá kíváncsi. (Egyszer életben a Balatonon, de az is van vagy 10 éve.) A prideon kívül én még nem hallottam olyanról, hogy valaki az orra alá dörgölné a másiknak, hogy meleg, szóval nem értem, amikor az emberek emlegetik ezt a provokációs dolgot.
Minden embernek megvan a joga arra, hogy szerelmes legyen, bármiféle ember is legyen az. De ezt hiába mondja mindenki olyanoknak, akik nem értenek egyet. Egy kicsit próbáljon meg mindenki a másik ember helyébe gondolni, gondolom nem hobbiból választották ezt az utat.
A pridenak is meg van a maga jelentősége. Olyan, mint egy forradalom. Nem ezt tették mondjuk az 56-os forradalom és szabadságharcban? Az elnyomás ellen lázadtak az emberek. Tehát ha jobban
elfogadnák a melegeket világszerte, akkor gondolom pridera se lenne szükségük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!