Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek hasonlo kaliberu parjuk van. Hogy gondoljatok?
A kerdest ugy ertem hogy vki a sajat "szintjen" van a baratnoje/baratja. (Hasonloan nez ki nem kirivoan jobb vagy rosszabb) ti megdicseritek a parotokat ha csinosabban oltozott fel vagy alapveto hogy o igy nez ki?
A kerdest azert irtam ki, mert egy ferfi ismerosom mondta, h o nem dicsergette a csajat, mivel ufy gondolta h alap dolog az h neki tetszik igy is.de ez a csajnak viszont nem tetszett, es elvarta vna h tobbszor bokoljon.
Az elso parkapcsolatomban, ha leszoltok ha nem ez igy van, ha elfogadjatok ha nem, de egy nalam rosszabb kulseju fiuval jottem ossze, aki nagyon "orult" annak hogy en osszejottem vele, es folyton a tenyeren hordozott, dicsergetett...
A jelenlegi baratommal hasonloan nezunk ki, megdicser o is, meg en is ot, ez kolcsonos de mikor tenyleg nagyon csinoanak erzem magam akkor nem kapok elismero azavakat, es a ferfi ismerosom szavaira hivatkozva kivancsi vagyok ki hogyan viszonyul ehhez a kerdeshez...
Én nem szeretnék ennyire külsőség-orientált lenni. Ha valakit szeretek, akkor az szükségszerűen tetszik - mivel az eddigi barátnőim között volt sokféle külsejű, tudom, miről beszélek.
Néha szoktam dicsérni, ha valami különösen tetszik, de ez nem attól függ, hogy mennyire erőlködik az illető. Egy ember nem attól lesz szép hogy milyennek akarja mutatni magát, hanem hogy mit takar a külseje.
Koszi erdekes valaszok ezek... nyilvan en sem Rra gondolok h vki kulsomorientalt legyen de azert az ember csak olyan fiuval lannyal mutatkozik akihez vonzodik hiaba tartja mar akkorra vonzobbnak a szemelyiseget egyszer megkellett h ismerje es nem volt a homlokara irva h oszinte kedves ember.
Elgondolkoztam en is mert alapvetoen maximalista vagyok, es a baratomat vmilyen szinten egy lecnek latom amit ha megugrok nagyon jo vagyok. Ez az miatt is van mert nagyon szeretem es nagyon jol esik ha buszke arra h ele vagyok stb. De mivel igy h ritkan dicser meg, nagyobb osztont erzek arra h meg jobb legyek.. nem tudom hanyas valaszado irta ennek az ellentetjet ez a lany lehet ig volt ezzel... bar nekem akkor se volt azuksegem kieeszito dicseretre mikor nap mint nap megkaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!