Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Már majdnem egy éve szakított velem a barátom, akit nagyon szerettem viszont ő engem nem.

Nagyon megviselt, ki borultam , nagyon beteg lettem és azóta pánikrohamaim és éjszakai rohamaim vannak.

Minden nem szorongok és sokszor sírok vagy dühöngök , emésztem magam. Más fiú/férfi nincs a közelemben úgy jelenleg azóta se.

így az a kérdésem , hogy Szerintetek normális, hogy ennyire erősen fent áll még mindig ez a helyzet.

Mellesleg nem mutat javuló tendenciát a dolog, egy ideje rosszabbodott.

Kezdek megijedni.

22L

2015. máj. 6. 22:55
 1/8 A kérdező kommentje:
*minden nap
2015. máj. 6. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod a távollétét megemészteni. Van ez így.
2015. máj. 6. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfogadsz egy jótanácsot, azonnal menj el ezzel pszichológushoz,mert ebbe tönkre fogsz menni. Ha teheném,én is megpróbálnék segíteni,de ehez már orvos kell.
2015. máj. 6. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem normális. Ha pánikrohamaid vannak, keress fel egy orvost.
2015. máj. 6. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

ha felismerted a problémát próbálj ne a problémára koncentrálni

De ez már egy jó jel :)

nemsokára betoppan valaki az életedbe és megoldódik a szeretet hiányod és a magányod.

Én 2 éve várok rá és nem adom fel :)

ismerős a szitu amit átélsz

nekem kicsivel több kellett mint 1 év h elkezdjem a lelkem helyre rázódni

2015. máj. 6. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
mér járok orvoshoz de még csak elég kis ideje, gondolom idő mire segíteni tud.
2015. máj. 6. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs baráti/haveri/kollegiális társaságod, ahol tudnál felejteni? Egyedül önmagad őrlődni a legrosszabb választás, csak megsúgom.
2015. máj. 6. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
#4-es voltam. Elfelejtettem odaírni, hogy az orvos önmagában nem fog segíteni. Neked kell előre lépned és új emberekkel megismerkedni. Csak akkor remélhetsz gyógyulást.
2015. máj. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!