Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy a férfiak sokkal okosabbak mint a nők?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik félnek hátrány ez az ismerkedésben ?
2015. máj. 5. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
NA JÓ ELÁRULÓM A NŐKNEK MOKUS AGYUK VAN ,ÉS MINDENT ÖSZTÖNBŐL TESZNEK ,DE AZÉRT SZERETEM MINDET
2015. máj. 5. 23:21
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

Azért okosabbak, mert szép okosan tudnak dörgő hangon recsegve fingani. Továbbá igen tehetségesek a hónaljszag előállításában is, meg hogy szép dús a szőr a logó zsírcsöcseiken.

Ezek mind a felsőbbrendű intelligencia jelei.

Ja, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Isten is kan nemű, hiszen a templomban is tökig érő fehér szakállal van lerajzolva a plafonra. Továbbá ugye az "Isten bssza meg" népies szólásmondás is igazolja ezt.

Márpedig Isten aztán nagyon okos, mert ő teremtette (amúgy szakállasan) Földet, a Napocskát, meg még a Zinternetet is. Nem is beszélve a franciakulcsról.

Így tudnám összefoglalni, hogy mitől olyan baromi okosak a kanok, hogy majd' szétdurran a búrájuk a sok okosságtól. Ellentétben a nőkkel persze.

2015. máj. 5. 23:24
 13/22 anonim ***** válasza:
#12: Mennyi 2+2?
2015. máj. 5. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem igaz de nem kell eltúlozni a dolgot...
2015. máj. 5. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért van némi elrendelt intellektuális eltérés nő és férfi között. Nagyon érdekes, hogy a komédia világában, gondolok ilyenkor főleg a stand up-ra, nagyon elenyésző mennyiségű nő van. Azt pedig nem mondhatjuk, hogy ez azért van, mert a humor, mint szakma férfias.

Ez még mindig nem elég, hogy kijelentsük, hogy egyik nem okosabb a másiknál, de nem feltétlenül kell minden téren egyenlőnek mutatkozni.

2015. máj. 5. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Téged melyik diliházból engedtek ki? :D

Amúgy az okosság relatív. Minden személy, kortól, nemtől független máshoz ért. Az intelligenciát nem a nemünk határozza meg, ebbe beletartozik a tapasztalatunk, hisz bármilyen témában lehetünk jártasak, ha annak a terén fejlesztjük magunkat. Például. Vagy ha a többiektől eltérően alapból tehetségesebbek vagyunk valami terén, de ezt mások fejleszthetik, és felérhetnek a mi szintünkre. Nem attól függ, az illető nő vagy férfi. Persze van aki megreked ott, hogy az alap szükségletei meglegyenek, vagy azok se... ebből jóval több férfi van. Több az ostoba férfi, mondom ezt úgy, hogy én is őket erősítem. A kérdésed pedig szintén megint csak általánosítás, ami nem helytálló.

2015. máj. 5. 23:32
 17/22 anonim ***** válasza:
#12: Lol, köszi, feldobtad az estémet. :D
2015. máj. 6. 00:00
 18/22 Hardy Weinberg ***** válasza:
100%
Az „okosabb" nem egy egzakt és objektív mértékegység, így erre nem is érdemes reagálni. Ha azt írtad volna, hogy magasabb az IQ-juk, akkor vitába lehetne szállni veled, bár szerintem értelme nem lenne.
2015. máj. 6. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Imádom" a nőket nevű felhasználó válasza:

"#12: Mennyi 2+2?"

Kettő meg kettő = KEDD!

Vagy nem is... hanem: rózsaszín!

Esetleg még lehet hatszor tíz a huszonharmadikon szorozva imaginarius i, osztva nullával, a tetején masnival, leöntve kakival.

Valamelyik a helyes válasz a három közül, de elfelejtettem hogy melyik, mert nő vagyok.

Igazából azt is elfelejtettem hogy nő vagyok, olyan buta vagyok. Azért vagyok olyan buta, mert nő vagyok. De aztán megnézétem és rózsaszín bugyogó van rajtam, onnan tudom, hogy nő vagyok.

Meg onnan, hogy buta vagyok.

(Különben a múlt héten még, ha jól emlékszem, én is okos férfi voltam, csak átoperáltak, és a műtét része volt a kötelező agyzsugorítás.)

2015. máj. 6. 03:47
 20/22 anonim ***** válasza:

#17: "#12: Lol, köszi, feldobtad az estémet. :D"

;*

2015. máj. 6. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!