Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik típus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik típus tetszik jobban?

Figyelt kérdés

1.Az olyan lányok akik csinik,cukik,vékonyak hosszú a hajuk szeretnek nőiesen öltözködni,de nem plázacicák és értelmesen el lehet velük beszélgetni.

2.Az olyan lányok akik inkább a sportos öltözködést preferálják.Testalkatilag inkább fiúsak nem különösebben fordítanak figyelmet az öltözködésre és arra hogy milyen a sminkjük és a hajuk sokkal inkább arra hogy a legújabb, legmenőbb telefonra vagy egy Air Max cipőre beruházzanak.

2015. máj. 5. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Egyértelműen az első. Nem tudom ez miért kérdés egyáltalán. Majd ha fiúval akarok élni, akkor felszedek egy pasit.
2015. máj. 5. 18:49
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

1.

29/f

2015. máj. 5. 18:51
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

1., nekem is a nőies lányok jönnek be, mint ahogy a férfiak 90%-ának, legalábbis azok alapján, akik az ismerőseim.

Persze ha néha sportcipőt hord meg úgy általában sportos az nem baj, de ne legyen igénytelen. Az nálam kizáró ok. Meg ha fiús az is.

23/F

2015. máj. 5. 18:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Semmi olyat nem írtál le, ami alapján el tudnám dönteni bárkiről, hogy kedvelem-e. Egyszerűen nem ilyen dolgokon múlik, sőt ha túl sok figyelmet fordítanak akár a külsőre, akár a divatos csicsákra (telefon, cipő) az inkább zavaró, mert engem meg teljesen hidegen hagy az ilyesmi.
2015. máj. 5. 19:46
 15/23 anonim ***** válasza:
de nehéz válaszolni :D első!
2015. máj. 5. 20:22
 16/23 anonim ***** válasza:
nekem a második
2015. máj. 6. 09:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Az első. Legyen nőies.
2015. máj. 6. 21:05
 18/23 anonim válasza:
Egyértelműen az első. Teljesen levesznek a lábamról.
2015. máj. 6. 23:09
 19/23 A kérdező kommentje:
10 itt az egyetlen aki elásta magát az te vagy.Am meg képzeljétek hogy ez nem mindenkinek egyértelmû!!!
2015. máj. 14. 20:02
 20/23 anonim ***** válasza:
OK, sírok: [link]
2015. máj. 15. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!