Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó boldogtalan vagyok és fogalmam sincs mit kéne tennem, hogy ez megváltozzon? (Többi lent. )
15 éves vagyok. Tudom, nem kéne még azon problémáznom, hogy nincs senkim. Egy ideig egyáltalán nem zavart, maximálisan pozitívan álltam hozzá és tudtam, hogy várnom kell a megfelelő fiúra.
De egyszerűen az elmúlt pár hónapban olyan szinten elvesztettem a reményt, hogy nem eszem, nem alszom, rengeteget sírok, nem nevetek, nem vagyok beszédes.
Pedig sok ideig én voltam a világ legboldogabb embere, egész nap dumáltam és énekeltem. Most már ez se tesz boldoggá.
Szinte kivétel nélkül az összes közeli barátnőmnek van fiúja, méghozzá rég óta együtt vannak, szeretik egymást.
Borzalmas érzés amikor mesélnek, hogy milyen jó volt a barátjukkal ilyenkor, meg olyankor...Hogy mennyire boldoggá teszi Őket...stb
Bárcsak tudnék örülni az örömüknek, de egyszerűen képtelen vagyok.
Emellett volt több családi és egyéb dolog ami miatt úgy érzem mélypontra kerültem.
Nem járok bulizni, nem iszom, nem cigizem, semmi ilyesmi.
Egy teljesen átlagos tini vagyok, átlagos (Mások szerint nagyon szép, én nem tudom magamat reaálisan látni.) külsővel.
Eljárok otthonról, de csak edzésre, zeneórákra, meg néha barátaimmal találkozni. Sose volt még senkim és nem értem, hogy miért. Teljesen nyitott vagyok...Ez 2015-ben már nem elég? Nekem kell nyomulni, kezdeményezni azért, hogy bármit is elérjek kapcsolat téren?
Ha kérhetem ne bombázzatok negatív válaszokkal.
épp ezért kell megtanulni azt,hogy a boldogság benned van , és nem más által kell,hogy érezd.
én 19 éves lány vagyok , eddig az életemben egyetlen fiút szerettem, úgy ,ahogyan még senkit. nem tudtam elképzelni nélküle az életem,és tessék, már nincs az életemben.
de én attól még lehetek boldog!
igen,néha fáj,hogy nincs mellettem ,és hogy egyáltalán nincs olyan fiú ,aki sokat jelentene . néha elkap az érzés,hogy jó volna. DE nem lehet úgy élni,hogy az ember másra helyezi a boldogságát !
nem lehet mástól függővé tenni , ez a legnagyobb hiba ..én ezt tettem, és örülök,hogy ráébredtem ,hogy ez egy nagy hiba.
ha boldog akarsz lenni,akkor értékeld az életben az apró örömöket. :) hidd el,hogy akkor a kisugárzásod is más lesz,és ezt észre veszik a körülötted lévők.
mondhatnám,h csináld amit szeretsz, kell hobbi stb stb a tipikus szöveg, de a lényeg szerintem,hogy fejben kapcsolj át arra ,hogy neked mi a célod . a célod,hogy BOLDOG LÉGY. nem az,hogy valaki más azzá tegyen . mert,ha valaki azzá akar tenni,akkor azzá is fog , el jön az az idő is ,hidd el :)
addig is te lehetsz boldog a saját kialakított világodban,barátokkal, és azzal foglalkozva ,amit szeretsz , de nem keseregve :)
Egyetértek nagyon az utánam és előttem íróval. A szerelem szép dolog, de a szakítás az ellenkezője. Egyébként nem kell megvárni, hogy téged kiszemeljen egy fiú, te is kezdeményezz nyugodtan, nőként sokkal nagyobb így az esélyed.
De a bölcsesség amit kicsit elírtam, ne szeress túlságosan senkit és semmit, mert ha elveszíted, nem marad semmid és úgy érzed mindent elveszítettél, ez is alátámassza az előttem írót, ne a másiktól várd a feltétlen jót.
Kezdjük ott, hogy ilyen depis, búval baszott alakot az ellenkező nem bottal sem fog megpiszkálni. Ha mégis, abból egy tiszavirág-életű párkapcsolat lesz csak, mert kihatnak rá a lelki gondjaid. Szóval először a lelki virágoskertedben kellene rendet tenni.
"Emellett volt több családi és egyéb dolog ami miatt úgy érzem mélypontra kerültem." Elsősorban akkor ezeket kellene rendezni, feldolgozni, túljutni rajtuk attól függően, hogy milyen jellegű a probléma. Írod, hogy zenélsz, tehát máris van egy nagyon jó önkifejezési mód a kezedben, tessék kihasználni! Sokszor már attól is jobban érzi magát az ember, ha valamilyen formában kiadja magából a fájdalmát.
"Eljárok otthonról, de csak edzésre, zeneórákra, meg néha barátaimmal találkozni."
Házi feladat: járjál el meccsekre, versenyekre, hangversenyekre, koncertekre, rögtön találkozol emberekkel, lesz alkalmad ismerkedni! Ha nem vagy emberek között mégis hogy várod, hogy valaki felfigyeljen rád?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!