Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem vonzó külsejű pasik nagy valószínűséggel boldogtalan életet kell éljenek?
Szia,sajnos egy nem vonzó pasi sajnos nem nagyon fog csinos bnőm találni, hacsak nem vagy gazdag!
Amúgy ha megfigyelted a sportoloknak is mindig szép bnőjük van,mondjuk ezt se értem egy sportoló mennyivel külömebb egy átlag embernél! Úgy gondolom aki nem tudja magára felhívni vmi külònlegesseggel a nők figyelmet akkor maradnak az átlagos,vagy átlag alatti lányok
Nekik nehezebb az életük magánügyileg,ez tény.Viszont nem reménytelen a dolog,minden csak önbizalom és hozzáállás kérdése.Meg persze szinkronba kell hozni az adottságaidat és a vágyaidat.
Én például mindig is azt gondoltam,hogy velem egy Kásás Tamás szintű pasi az életben nem állna szóba,aztán az évek folyamán sokat tanultam bizonyos dolgokból,és megfelelő kommunikációval elég sok minden sikerült.Miután alapból úgy álltam hozzá,hogy na,ő az enyém lesz,elsőosztályú pasijaim voltak,és nemcsak szerintem.Ez csak egy példa.
Nem. A nem vonzó külsejű férfiak többsége megtalálja a helyét a világban, talál magának olyan nőt, aki mellett boldog. Az értékrendjén mindenkinek dolgoznia kell, hogy mi az, ami neki igazán fontos és mi az, ami elérhető. A kettőt összhangba kell hozni a vonzó pasiknak is.
Te viszont nem leszel boldog sohasem, ezt jól látod. Itt b*szod el az értékes idődet hülye kérdésekkel ahelyett, hogy ismerkednél vagy elmennél egy önismereti tréningre vagy építenéd a karriered, hogy legalább gazdag legyél, ha már jóképű nem lehetsz.
Hülyeség, hogy azt képzeled, hogy olyan lányokat meg tudnál tartani, akik nem tetszenek neked. A nők megérzik az ilyesmit előbb vagy utóbb és koppintanak. Nem is értem, mire fel képzeled, hogy ez opció lehetne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!