Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem vonzó külsejű pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem vonzó külsejű pasik nagy valószínűséggel boldogtalan életet kell éljenek?

Figyelt kérdés
Minden pasi olyan nővel lenne boldog, akit vonzónak talál. De az ilyen nőknek jut jó pasi is, úgyhogy a nem vonzó pasiknak marad az egyedüllét, vagy az olyan lányok, akik nem tetszenek nekik. Jól látom?
2014. okt. 12. 12:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem, ez egy tévhit
2014. okt. 12. 12:01
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Tévedés. Élhetsz boldog életet, csak másban kell megtalálni a boldogságot.
2014. okt. 12. 12:03
 3/20 A kérdező kommentje:
Kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolat nélkül nem teljes az élet.
2014. okt. 12. 12:04
 4/20 anonim ***** válasza:
36%

Szia,sajnos egy nem vonzó pasi sajnos nem nagyon fog csinos bnőm találni, hacsak nem vagy gazdag!

Amúgy ha megfigyelted a sportoloknak is mindig szép bnőjük van,mondjuk ezt se értem egy sportoló mennyivel külömebb egy átlag embernél! Úgy gondolom aki nem tudja magára felhívni vmi külònlegesseggel a nők figyelmet akkor maradnak az átlagos,vagy átlag alatti lányok

2014. okt. 12. 12:04
 5/20 A kérdező kommentje:
De én alapból nem értem, hogy mi értelme együtt lenni valakivel, akire nem vágyunk.
2014. okt. 12. 12:05
 6/20 anonim válasza:
71%
Teljes mértékben igazad van.Ha nem születtél helyes srácnak,jóképű pasinak,akkor lemondhatsz arról,hogy olyan barátnőd lesz,aki tetszik.Bele kell törődni,hogy nekünk nem jut ki effajta boldogság.És arról ne is beszéljünk,hogy a rusnyaság mellé általában pocsék testalkat társul.Én rengeteget gyúrok,jól kajálok,de nem sikerül változtatni,a jóképű haverjaim meg alap szintű edzéssel tökéletes testet érnek el úgy,hogy 5 kiflit esznek naponta.
2014. okt. 12. 12:07
 7/20 anonim ***** válasza:

Nekik nehezebb az életük magánügyileg,ez tény.Viszont nem reménytelen a dolog,minden csak önbizalom és hozzáállás kérdése.Meg persze szinkronba kell hozni az adottságaidat és a vágyaidat.

Én például mindig is azt gondoltam,hogy velem egy Kásás Tamás szintű pasi az életben nem állna szóba,aztán az évek folyamán sokat tanultam bizonyos dolgokból,és megfelelő kommunikációval elég sok minden sikerült.Miután alapból úgy álltam hozzá,hogy na,ő az enyém lesz,elsőosztályú pasijaim voltak,és nemcsak szerintem.Ez csak egy példa.

2014. okt. 12. 12:11
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

Nem. A nem vonzó külsejű férfiak többsége megtalálja a helyét a világban, talál magának olyan nőt, aki mellett boldog. Az értékrendjén mindenkinek dolgoznia kell, hogy mi az, ami neki igazán fontos és mi az, ami elérhető. A kettőt összhangba kell hozni a vonzó pasiknak is.

Te viszont nem leszel boldog sohasem, ezt jól látod. Itt b*szod el az értékes idődet hülye kérdésekkel ahelyett, hogy ismerkednél vagy elmennél egy önismereti tréningre vagy építenéd a karriered, hogy legalább gazdag legyél, ha már jóképű nem lehetsz.

Hülyeség, hogy azt képzeled, hogy olyan lányokat meg tudnál tartani, akik nem tetszenek neked. A nők megérzik az ilyesmit előbb vagy utóbb és koppintanak. Nem is értem, mire fel képzeled, hogy ez opció lehetne neked.

2014. okt. 12. 12:18
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Igen sajnos. Mint jómagam is,levegőnek néznek,mintha ott sem lennék a nők.Így aztán boldogtalan,magányos vagyok,ami rányomja a bélyegét a tanulmányi teljesítményemre is,mert nem tudok rendesen koncentrálni,nem vagyok hozzá kiegyensúlyozott.Így aztán ez átmegy frusztrációba,szenvedésbe,vágyakozásba.
2014. okt. 12. 12:20
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Szokásos rizsa. Menj, ismerkedj... Csak a sok vizet prédikáló soha nem magyarázza el, hogy azt hogy kell, és referenciát se ad, ahonnan meg lehet tanulni. Beszélgetni? Hogyan? Ezt se tanítják sehol. Ha meg az emberrel egész életében nem állnak szóba, rá se ragad.
2014. okt. 12. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!