Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem vonzó külsejű pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem vonzó külsejű pasik nagy valószínűséggel boldogtalan életet kell éljenek?

Figyelt kérdés
Minden pasi olyan nővel lenne boldog, akit vonzónak talál. De az ilyen nőknek jut jó pasi is, úgyhogy a nem vonzó pasiknak marad az egyedüllét, vagy az olyan lányok, akik nem tetszenek nekik. Jól látom?
2014. okt. 12. 12:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Csak a gyakorikérdésekre ezrével nyomorék kérdéseket írogatóknak boldogtalan az élete. Mint pl neked.
2014. okt. 12. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Úgy kell ismerkedni, ahogy a ronda nőkkel is, hisz a kérdező meg van győződve róla, hogy olyanokat fel tudna szedni. Odamész a kiválasztotthoz, a szemébe nézel, köszönsz, bemutatkozol, stb. Ha nagyon elveszettnek érzed magad, vannak csajozási tanácsokkal ellátó tanfolyamok, csak rá kell keresni. Régen ennél tökösebbek voltak a férfiak, de ma már van, ahol a szádba rágják, hogy mit kell csinálni. Nem értem, hogy egy ilyen világban, ahol ennyire nem kell gondolkodni, mert komplett forgatókönyvet is kaphatnátok, mért siránkoztok a cselekvés helyett.
2014. okt. 12. 12:32
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Wash megmondta a tutit.
2014. okt. 12. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

"evegőnek néznek,mintha ott sem lennék a nők.Így aztán boldogtalan,magányos vagyok,ami rányomja a bélyegét a tanulmányi teljesítményemre is,mert nem tudok rendesen koncentrálni"

Majdnem félrenyeltem a röhögéstől. Azért leszel/vagy boldogtalan, mert ilyen szégyenteljesen harmatgyenge vagy. Evolúciós zsákutca.

Egy kérdés: Mered magad férfinak nevezni?

2014. okt. 12. 13:05
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es, kíváncsi vagyok ugyanilyen nagy hangon szapulnád-e, ha téged se vettek volna férfiszámban egész életedben, miközben végignézhetted, hogy minden jóképű ismerősödnek kijár, ami neked csak vágyálom.
2014. okt. 12. 13:07
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Velem ennél sokkal rosszabb dolgok történtek, mégsem vagyok ekkora gyenge nyomorult. Toleráns vagyok, empatikus, de ez már tényleg sok. Jó dolgodban nem tudtok hová kapni, ezért élitek meg tragédiának az ilyen dolgokat. Ettől még nevetséges...
2014. okt. 12. 13:22
 17/20 Kurtz Bickle ***** válasza:

Vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak, mint a külső. Ezzel nem azt mondom, hogy az nem fontos, vagy, hogy neked kevésbé legyen fontos, hanem azt, hogy semmi sem zárja ki, hogy találj egy olyan nőt, aki tetszik neked, és annak ellenére, hogy "nem vonzó" a külsőd, tudjon vonzódni hozzád a viselkedésed, benső értékeid miatt.

Ehhez persze dolgozni kell magadon, és máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz.

2014. okt. 12. 13:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak azok a csúnyább pasik lesznek boldogtalanok, akik emiatt itt (vagy akárhol ) sírnak ezen. Nekem is volt nem túl jó külsejű pasim, pedig engem a nagytöbbség szépnek tart. Lehet külsőleg nem voltak a legjobbak, de a személyiség, a kisugárzás, meg a jó szex bőven kárpótolt ezért. Na meg sose siránkoztak ezen.

Másik kérdés, tényleg csúnya vagy e (meg a többi 200 pasi is aki itt írogat), mert a szépség relatív, és nem a médiából kell kiindulni.

2014. okt. 12. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Aki bebeszéli magának ezt mert gyáva és nem mer lépni nos az igen. Akinek meg van esze és rájön, hogy nemcsak ebből áll az élet megtanulja felépíteni az önbecsülését és el meri hinni, hogy igenis lehet olyan barátnője amilyet akar és igenis ez rajta múlik. Én se találok semmi vonzót egy tesze-tosza orra alá motyogó alakban aki azt hiszi csak mert csinos vagyok máris sokkal fölötte állok.
2014. okt. 12. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok Mr. Mindigmásahibás
2014. okt. 12. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!