Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fordíthatom vissza a folyamatot?
Megismertem egy srácot anonimként az oldalon és nagyon jól el voltam(vagyok?) vele , de az a helyzet hogy mivel ebben a kategóriában ismerkedtünk meg párszor szexchateltünk. Mivel szeretnék anonim maradni és nem igazán keresek partnert ezért tovább nem mentünk, de azóta mióta 2-3-szor csináltuk folyton rólam álmodozik és ezt hangoztatja is nekem nap mint nap hogy milyen csodás lenne ha egy pár lehetnénk. Én nem akarom mert csak beszélgetőpartnerként tekintek rá ,de arra nagyon jó ha épp nincs ráállva a 18+ témára (semmi bajom vele de 0-24-ben sok).
Hogy tudnám elérni azt hogy ne képzelje folyton túl a "kapcsolatunkat"? Szívesen segítenék továbbra is ha leakarja "vezetni a feszültséget" de szeretnék úgy beszélgetni vele mint az előtt. NORMÁLISAN HÉTKÖZNAPI TÉMÁKRÓL.
Nem akarok bunkó lenni de így kezdődik a leírás
"Megismertem egy srácot anonimként az oldalon ..."
Ebből következtethetnél milyen nemű vagyok. Segítek nem vagyok meleg és tudnia kell róla mert a beszélgetésünket is úgy kezdem a legelején hogy nem keresek partnert.
Anonimként ismerted meg. Ez nagyon előrelátó és okos dolog volt, mert így csak ezen az egy fórumon tud zaklatni.
Szerintem készíts egy új felhasználót és probléma megoldva. Ha ezt nem akarod akkor "valld be" neki hogy egy ötvenes férfi vagy. Garantáltan nem fog többet zaklatni.
Azt hittem, már szóltál neki...
Szerintem nincs abban semmi sértő, ha megmondod neki, hogy neked ez így sok, hogy állandóan a szexről van szó.
Az meg gáz, ha anonimként arról ábrándozik, hogy egy pár legyetek, mert ez esetben nem konkrétan érted rajong, hanem egy illúzióért. Egy olyan képet rajzolt köréd, amilyet ő szeretne látni, ez pedig általában köszönő viszonyban sincs a valósággal. Felruház mindenféle tulajdonságokkal, amik nagy részben nincsenek is ott...
Benne vagyok de picit idegesítő mindig arról beszélni.
Nem tudom
#17 vagyok
Akkor ne legyél benne mindig. Ha már idegesít, akkor ne csináld.
Egy darabig szerintem teljesen hanyagolhatnád is a dolgot, legalább kiderülne, hogy tényleg csak annyit akar-e, hogy ilyenekről beszéljetek, vagy hajlandó rendesen is beszélgetni veled. Ha azért aggódsz, hogy utána lelép, akkor mégis csak megfelel neked ez a helyzet. Ha változtatni akarsz, akkor azért tenned is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!