Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fordíthatom vissza a folyamatot?
Megismertem egy srácot anonimként az oldalon és nagyon jól el voltam(vagyok?) vele , de az a helyzet hogy mivel ebben a kategóriában ismerkedtünk meg párszor szexchateltünk. Mivel szeretnék anonim maradni és nem igazán keresek partnert ezért tovább nem mentünk, de azóta mióta 2-3-szor csináltuk folyton rólam álmodozik és ezt hangoztatja is nekem nap mint nap hogy milyen csodás lenne ha egy pár lehetnénk. Én nem akarom mert csak beszélgetőpartnerként tekintek rá ,de arra nagyon jó ha épp nincs ráállva a 18+ témára (semmi bajom vele de 0-24-ben sok).
Hogy tudnám elérni azt hogy ne képzelje folyton túl a "kapcsolatunkat"? Szívesen segítenék továbbra is ha leakarja "vezetni a feszültséget" de szeretnék úgy beszélgetni vele mint az előtt. NORMÁLISAN HÉTKÖZNAPI TÉMÁKRÓL.
Pasi aki végre talált egy jó fej "pinát".
Az a gond, hogy nem hiszi el, hogy csak Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!