Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mit gondoltok az alakomról? (Kép)
Figyelt kérdés
Lassan itt a nyár és azon gondolkoztam, többet kellene eljárnom aerobikozni, futni. Tudom, hogy picit több husi van rajtam, mint kellene, de nem igazán zavar, csak feszesítni szeretnék.
Fiúk, mit gondoltok az alakomról? :)
(A bikinit csak úgy felkaptam, a színe nem lényeges, ezért ki is takartam, emiatt ilyen furcsa.)
Köszi a válaszokat! :)
17/L (164 cm, 60kg)
2015. máj. 4. 16:47
42/45 anonim válasza:
Igazából az alakod általánosságba véve jó. Sokaknak ez jön be.
Nekem a vékonyabb jön be (ami sokak szerint csontváz:( )
44/45 Nincsmásiknevem válasza:
kicsit rovidek a labaid, de vizszintesben nincs magassag.:)
Edi vagy! 39F
45/45 anonim válasza:
Na itt a nyár, mehetsz strandra ;) még mindig csini vagy, nem lesz baj. Sok hódolód lesz a plázson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!