Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mit gondoltok az alakomról? (Kép)
Lassan itt a nyár és azon gondolkoztam, többet kellene eljárnom aerobikozni, futni. Tudom, hogy picit több husi van rajtam, mint kellene, de nem igazán zavar, csak feszesítni szeretnék.
Fiúk, mit gondoltok az alakomról? :)
(A bikinit csak úgy felkaptam, a színe nem lényeges, ezért ki is takartam, emiatt ilyen furcsa.)
Köszi a válaszokat! :)
17/L (164 cm, 60kg)
Huh, hát nagyon jó, tetszik, szerintem semmi különösebbet nem kell javítanod, csak tartsd meg ezt :)
23/F
Talán lemehetne pici mert a neked elég nagy a testedhez képest, de az alkatoddal nem tudsz mit csinálni amúgy sem.
Csak azért mondom mert nincs túl nagy melled és kisebb mellhez én nem találom vonzónak a nagy feneket (akkor már inkább fordítva :))
Ám úgy csinálod ahogy akarod. Ha neked így is jó akkor menj így strandra, nem hiszem, hogy bármilyen rossz szót kapnál.
szerintem... ne változtass az alakodon... komoylan mondom
Elérted azt hogy nem vagy sovány nem vagy kövér... van rajtad mit fogni mégis karcsú vagy... Minek fogyni még többet? Egy pasinak se izgató szerintem az hogyha mondjuk dugtok és látja a girnyó hasadon hogy odabent mozog a micsodája...
Nem.. én a helyedben ilyen alakkal rávetném magam a pasikra és élvezném az életet... Este meg fogdosnám magam a tükör elött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!