Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen alakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen alakom van? (kép)

Figyelt kérdés

nem tom most mondhatja itt nekem indenki hogy hülye tini vok de valahogy nem tudom elfogadni sehogy se a hasam:s(még mielött jönnének a kedveségeg,igen sportolok(foci)és járok futni hetente 5x köszi a válaszokat elöre is 16/L

[link]

[link]

2010. febr. 22. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a hasaddal semmi probléma.

Segged zéró. Lábaid szerteszéjjel.

Mindemellett ahogy leszűrtem az elképesztően értelmes hozzászólásaidból,1 magamutogatós,tahó,buta liba vagy.

Gondolom azt vártad hogy mindenki isteníteni fogja az alakod és csámpás lábaid elé omlik. Ehelyett kaptál vegyesen meleget és hideget is. Az utóbbi kevésbé tetszett és a kisasszony rögtön próbált visszavágni.

Jahj..Nagy az Isten állatkertje és a fal is alacsony :DD

2010. márc. 15. 20:46
 52/78 A kérdező kommentje:
nem azzal volt a baj h negativ hanem a megfogalmazással:)csak az olyan primitiv állatok mint te ezt nem látják de nem állok le vitatkozni egy tudatlan primitiv visszamaradot nem is tudom mivel:)de amugy meg köszönöm a véleményt:)
2010. márc. 15. 22:18
 53/78 A kérdező kommentje:
jaés elmesélem h nem vagyok csámpás hanem ezen direkt állok ilyen idétlenül:)ha megnézitek a másikon tök normálisan állok:).És igen szidom az annyát ha beszól és nem érdekel ezzel kapcs a véleményed:)és hihettek bekébzelt tahó libának még ez sem érdekel:)csak az érdekel amit kérdeztem amugy meg a kép a szar speckó a fenekemet dicsér a legtöbben de azért köszi:).te megpróbáltál okos lenni az a lényeg;)
2010. márc. 15. 22:21
 54/78 anonim ***** válasza:
90%

egy gizda magamutogató kis sz-rházi vagy ez a nagy igazság. Jó a hasad. ÉS? tahó tirpák vagy. jó a hasad. ÉS? olyan vékony karod van hogy még fogpiszkálónak is kevés lenne. jó a hasad. ÉS? undorító csámpás lábad van és ne gyere azzal h direkt állsz be ilyen hülyén, mer mégnagyobb féleszűnek nézlek.

JA és a hasad JÓ!

2010. márc. 15. 23:58
 55/78 anonim ***** válasza:
előző vagyok. azt lehagytam h mind2 képen b-szottul csámpás vagy. csapd arcon magad
2010. márc. 16. 00:04
 56/78 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon szuper, meg is kívántalak:)
2010. márc. 16. 00:51
 57/78 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó. Őszíntén nem is hiszem, hogy túl sokat foglalkozol mozgással, mert akkor lenne normális lábad meg segged.
2010. márc. 16. 13:46
 58/78 anonim ***** válasza:
Ez a jó alaktól elég messze van. A hasad szép lapos, a lábad cingár, derekad meg csípőd semmi. Kislányalak. Ne aggódj, egy 3-4 év múlkva talán nőiesedni fogsz.
2010. márc. 16. 15:58
 59/78 A kérdező kommentje:
köszi a komikat annak aki tahózott csak annyit mondok kinyalhatod azt a "lapos" seggem:Dte undoritó sz.rházi. ge.ci:Dnézz magadba:D.am meg mutógató az anyád nem én és le.szarom ha valki megint b.szogat azusz annyá.zás miatt:D..ennyi:Dp
2010. márc. 16. 20:29
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos kamaszlánytest,kidudorodó medencecsonttal(gondolom a vállad is szélesebb a csípődnél),befelé görbülő lábakkal.Csak a pozitív kritikát elfogadó stílus-akinek nem tetszik meg elküldi ide-oda.Jah és előnytelen a háttérben a vetetlen ágy és a ledobált,használt ruhák.
2010. márc. 18. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!