Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen alakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen alakom van? (kép)

Figyelt kérdés

nem tom most mondhatja itt nekem indenki hogy hülye tini vok de valahogy nem tudom elfogadni sehogy se a hasam:s(még mielött jönnének a kedveségeg,igen sportolok(foci)és járok futni hetente 5x köszi a válaszokat elöre is 16/L

[link]

[link]

2010. febr. 22. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
80%

sunáználak!

Amúgy ahhoz, hogy ezt pontosan meg tudjuk ítélni egész alakos meztelen kép kéne, mert az arányok is számítanak ám, szóval várom a képet:D

2010. febr. 22. 23:07
 12/78 A kérdező kommentje:

1)nem magamutogatás tényleg nem szeretem

2)örülnék ha nem állítanád h hazudom versenyszerüen focizok ha nem hiszed el nyugottan írj privátba átlinkelem a csapat honlapját képeket a meccsekrőla hol én is látható vagyok!!és nem hetente 5 ször 1 órát futok..örülj ha neked nem kell sportolnod ahoz h ne hizz el én nem dicsekednék vele ha olyan hogy olyan alakod van mint nekem.

köszi a normális válaszokat:)

2010. febr. 22. 23:09
 13/78 A kérdező kommentje:
bocsi azt lefelejtettem hogy arra se lennék olyan büszke hogy nem sportolsz...
2010. febr. 22. 23:11
 14/78 anonim válasza:
100%

szerintem tök normális alakod van. nincs se nagy hasad, pont jó :)

Amúgy nekem is ez a bajom, sose vagyok megelégedve magammal, nekem nagyon nagy problémát okoz a csípőmön lévő felesleg:S mindig ott látszik meg hamar ha híztam,és igen nehezen tudom ledolgozni :/

21/L

2010. febr. 22. 23:12
 15/78 anonim ***** válasza:
92%

Normális válaszokat?? A sunáználak meg társai a normális? Mondom h csak ezért tetted ki h a sok kiéhezett kan izguljon rád.

Vékony vagy és jó hogy sportolsz.. Az átlagtól jobb az alakod

2010. febr. 22. 23:15
 16/78 anonim ***** válasza:
100%
:D, jó fej vagy, milyen hasról beszélsz? :O, Csinos vagy!
2010. febr. 22. 23:15
 17/78 A kérdező kommentje:
utoljára modndom hogy nem magamutogatás de mindenki azt hisz amit akar,am meg köszi istenem most azok olyan válaszok hogy így fejezte ki de aki azt mondja h hu bizti hazudok na az bekaphatja és légysui oylan írjon aki nem basztatni akar h magamutogatásból tettem fel lehet negatív véleméyn csak légyszives ne undokan igy sem érzem jól magam a börömben.
2010. febr. 22. 23:17
 18/78 anonim válasza:
100%

bocs úgy akartam írni nincs pocak meg semmi:)

21/L

2010. febr. 22. 23:19
 19/78 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kamaszkor nem is arról szól hogy jól érzed magad a bőrödben. :D

De ez csak rólad árul el infot, hogy ilyen megerősítéseket vársz hogy pl "sunáználak" stb.. Ez nem feltétlenül dicséret egy 'kan' szájából de majd később rájössz.

2010. febr. 22. 23:22
 20/78 anonim ***** válasza:
100%
Jó.
2010. febr. 22. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!