Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért baj az, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért baj az, hogy nem vagyok nyomulós, nagydumás típus?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nincs barátnőd, miközben kínomban már lekapartam a vakolatot a falról...Mások szerint figyelmes, kedves pai vagyok, akivel sok mindenről el lehet beszélgetni. Ráadásul szeretek kényeztetni is és elég szenvedélyes tudok lenni az ágyban. Még sincs barátnőm már hosszú ideje....Mi lehet a baj szerintetek? Mit tanácsoltok?

2015. máj. 4. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az nem baj,ha nem vagy olyan,az viszont baj,hogy csak várod a sült galambot.Legalábbis neked mindenképp.Leszólíthatsz egy lányt anélkül is,hogy túl nyomulós lennél,és nem is feltétlenül kell nagydumásnak lenned,csak kommunikálnod vele.
2015. máj. 15. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy kedves, figyelmes pasi vagy, jókat lehet beszélgetni veled és jó vagy az ágyban, pont egy ilyen pasi minden álma... De honnan tudjuk hogy te ilyen vagy ha nem mész oda senkihez? Azt várod, hogy a lányok "nyomuljanak" rád? Mert ez rossz taktika... Vedd kézbe az irányítást és szólíts le valakit, ne legyél nyámnyila, mert az olyan pasikat viszont nem szeretik a nők.
2015. máj. 15. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
8.: nem tök mindegy, milyen vagy az ágyban, de ez nincs ráírva a homlokodra és ha nem kezdesz el ismerkedni és jó értelemben "nyomulni", akkor honnan fogják megtudni?
2015. máj. 15. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a hibáztatókra, egy nő is ugyanúgy kezdeményezhet. Általában ők várják a sült galambot.
2015. máj. 15. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
De egy nő szemében természetesebb ha egy férfi kezdeményez. Tudom, tudom... hosszú-hosszú évekig az egyenjogúságért küzdöttünk, (ami természetesen jár is nekünk), de attól még azt szeretnénk ha a férfi jönne oda és nem fordítva.
2015. máj. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!