Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha állítólag minden rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag minden rendben van a külsőmmel, akkor mégis miért van az, hogy senki nem kezdeményez nálam?

Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki elkezdené: nem vagyok felszínes, nem csak a külsőt nézem én sem, tudom hogy fontosak a belső értékek, meg hasonló szövegek, viszont általában (úgy 90%-ban) semmit nem tud az ember a másik belső dolgairól, mikor kezdeményez, tehát csak a külső alapján tud válogatni.
2015. máj. 3. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A fogaid közt a hézag nem haladja meg 0.32 mm-t?
2015. máj. 3. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
De kezdeményeznek nálad, csak nem elég jóképűek ahhoz, hogy tudomást vegyél róluk.
2015. máj. 3. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyok az elvarasaid, de az is lehet, hogy egyszeruen csak nem vagy olyan, aki sokaknak tetszik.
2015. máj. 3. 20:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Már nem azért de miért is kéne olyannál próbálkoznia, aki be se jön neki??? Az szerintem undorítóbb...
2015. máj. 3. 20:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha rádírok, az már kezdeményezésnek számít?
2015. máj. 3. 20:39
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 Miután nem ismerkedek neten, úgy tárgytalan a dolog.
2015. máj. 3. 20:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet nem tűnsz elég érdekesnek. Mosolyogj vagy dobj fel valami színes kiegészítőt!
2015. máj. 3. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Mert nem csak a külső fontos.

Nyilván a kisugárzásod, modorod erősen taszító.

Amúgy te miért nem kezdeményezel?

2015. máj. 3. 23:07
 19/21 A kérdező kommentje:

A visszajelzések szerint nem taszító a modorom, akárhogy is úgy tűnt a magyarázatomból, csak szerettem volna elkerülni, hogy élből odavágják, hogy felszínes vagyok és hasonlók, mint amit a hasonló kérdéseknél szoktak.

Régen kezdeményeztem, de vagy levegőnek néztek, vagy kinevettek, így már nincs hozzá túl sok bátorságom és kedvem, illetve akinél lenne, amellett kb. fél percen belül megjelenik a barátnője, így pedig nyilván halott ügy.

2015. máj. 4. 01:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Vagy barátságtalan vagy (értsd: a viselkedésed valamilyen módon riasztó), vagy pedig nem nézel ki olyan jól, mint ahogy hiszed.
2015. máj. 4. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!