Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgadrukk, holnaptól érettségi. Beszélgetni valaki, hogy egy kicsit tereljem a gondolataim és lenyugodjak? 19L
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 18:46
11/22 anonim válasza:
Mindenki csak túlmkisztifikálja az érettségit, le kell szarni, nem olyan komoly az egész! Ha tanultál úgyis menni fog. És a legjobb benne, hogyha jól sikerül azért iszol utána, ha roszul, akkor meg azért. :D Mi például minden egyes vizsga után átmentünk egy iskolához közeli kocsmába pár sörre.
12/22 anonim válasza:
7.:Tudom, csak le akartam nyugtatni, de te >.< :P
13/22 anonim válasza:
én is érettségizek holnap :)
sok sikert hozzá
14/22 anonim válasza:
Hajrá mindenkinek! Csak nyugodtan, menni fog, ez nem nehezebb, mint egy átlagos témazáró bármelyik héten!
15/22 anonim válasza:
Én is most érettségizem, ha szeretnéd, írhatsz :)
Én nem igazán tartok tőle, alapból elég nyugis a természetem. Ráadásul tudom, hogy ha az első helyre nem kerülök be, a második helyre szinte biztosan, amit nem nagyon tudnék sajnálni, mert ugyanaz a szak, csak egy kevésébé hírhedten szivatós egyetemen. Holnap amúgy nekem csak a bemelegítés lesz, az igazi kihívás kedden van :D 18/F
17/22 anonim válasza:
Nem tök 8. Érettséginek semmi értelme, ha diplomával is árufeltöltő leszel...
18/22 A kérdező kommentje:
17# én ennél kicsit optimistább vagyok. :) Bocsi ha valakinek nem írtam, nem tudom kinek sikerült visszaírnom vagy ráírnom és ki maradt ki mert hirtelen sok üzenet jött. Ha valakit kihagytam volna de szívesen beszélgetne, írjon. :)
2015. máj. 3. 21:27
19/22 A kérdező kommentje:
Akik írták, hogy érettségiznek, hogy sikerült a magyar? :)
2015. máj. 4. 17:57
20/22 anonim válasza:
Nem volt vész szerintem, a szövegértés teljesen átlagos nehézségű volt, bár anyelvi kifejezőeszközöknél szentségeltem rendesen, az esszénél meg az összehasonlítást írtam, szerintem az elég jól sikerült.
Nálad, kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!