Normális, hogy így az érettségi előtti éjszakán egyáltalán nem izgulok?
Figyelt kérdés
Még annyira sem izgulok, mintha röpdoga lenne2012. máj. 6. 23:47
1/5 anonim válasza:
én is így érzek:D nem szrom le....de nem is izgat...bár aoudni most nem tudok, úgy érzem beteg vagyok:S
de nem izgulok
2/5 anonim válasza:
én sem izgulok, minimálisan sem, ma magyaron is olyan volt mintha sima dogát irnánk, szerintem nem lett rossz, lekopogom :)
csak a mtek legyen meg 20% a többi nem para.
5/5 anonim válasza:
ki milyen típusú. vannak izgulósak, vannak "semlegesek" meg vannak a "lesz*rom"-típusúak. én pölö valahol az utóbbi kettő között vagyok :D nem nagyon izgat csak annyi, hogy két felvételi tárgyam (matek kp. + föci emelt) jó legyen. előbbi egy minimum 85-90 utóbbi 65 legalább. hajrá mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!