Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt ma veled?

Figyelt kérdés

Mesélj nyugodtan hogy telt a mai napod :)

Nekem ma mondjuk jó napom volt mert megvolt az első csókom, így mostmár van barátnőm, szóval boldog vagyok :)

Kérlek té is írd le a korod és nemed :) én 18/F

2015. máj. 3. 18:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Felköszöntött a kislányom anyák napján. Én meg elgondolkodtam rajta hogy egyedül maradtam vele. 27/N
2015. máj. 3. 18:36
 12/24 anonim ***** válasza:
nekem is van már barátnőm,ma is vele voltam és legalább 5 ször csókolóztam és én is boldog vagyok :) :D 15/F
2015. máj. 3. 18:36
 13/24 A kérdező kommentje:

#5 mind a kettő, ez az igazság :)

#12 gratula neked is :)

2015. máj. 3. 18:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Reggel felkeltem fél nyolckor, kicsit náthásan, de jókedvűen, átmentem a tesóm szobájába puszit adni meg megolelgetni őt, aztán felhívtam anyumat esboldog anyák napját kívántam. Kimentunk apuval az udvarra a tesommal, megsimogattam a birkáinkat meg a pónit, aztán mivel elkezdett esni bementem, hay day-eztem, neveloanyum lefektette a tesómat. Ebédet csináltunk, kajáltunk, aztán anyu eljott értem hazahozott, átadtam neki az ajándékát, feljottem, 3 órát tanultam meg ettem egy kis csokit, most meg gyakorizok. :)

Milyen jó volt ezt leírni. :)

Gratulálok nektek,sok boldogságot. Bár velem is ez torténne. :)

16/L

2015. máj. 3. 18:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem a váratlan szabadság keserédes örömét.
2015. máj. 3. 18:57
 16/24 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm :)

Remélem te is hamar találsz egy fiút :)

2015. máj. 3. 19:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Eddig semmi jó, de ezután sem fog szerintem :)
2015. máj. 3. 19:43
 18/24 opened paradise ***** válasza:
100%

Tömtem a fejem (és még fogom is) és rájöttem,hogy az oreo keksz,cseresznyéa joghurttal lesz a fő táplálékom :D

Sorozatoztam és most döglök.

2015. máj. 3. 19:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Fölkeltem, levittem a kutyát, följöttem, ittam egy kávét és elmentem sz*rni (igen, a lányok is szoktak). Reggeliztem, elmosogattam, kiporszívóztam, majd kitakarítottam az akváriumot. Aztán levágtam a kutyám körmeit, és sikerült nem bele vágnom egyikbe se!! :D Ebédeltem, utána megint levittem a kutyát. Átmentem a mamámhoz, felköszöntöttem Anyák napja alkalmából, ettünk sütit és egész délután ott voltam. Haza jöttem, levittem a kutyát és most írom ezt. :) L/18
2015. máj. 3. 20:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Grat. Mikor majd elhagy, nem leszel ilyen boldog.;)
2015. máj. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!