Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt ma veled?
Mesélj nyugodtan hogy telt a mai napod :)
Nekem ma mondjuk jó napom volt mert megvolt az első csókom, így mostmár van barátnőm, szóval boldog vagyok :)
Kérlek té is írd le a korod és nemed :) én 18/F
#5 mind a kettő, ez az igazság :)
#12 gratula neked is :)
Reggel felkeltem fél nyolckor, kicsit náthásan, de jókedvűen, átmentem a tesóm szobájába puszit adni meg megolelgetni őt, aztán felhívtam anyumat esboldog anyák napját kívántam. Kimentunk apuval az udvarra a tesommal, megsimogattam a birkáinkat meg a pónit, aztán mivel elkezdett esni bementem, hay day-eztem, neveloanyum lefektette a tesómat. Ebédet csináltunk, kajáltunk, aztán anyu eljott értem hazahozott, átadtam neki az ajándékát, feljottem, 3 órát tanultam meg ettem egy kis csokit, most meg gyakorizok. :)
Milyen jó volt ezt leírni. :)
Gratulálok nektek,sok boldogságot. Bár velem is ez torténne. :)
16/L
Neked is köszönöm :)
Remélem te is hamar találsz egy fiút :)
Tömtem a fejem (és még fogom is) és rájöttem,hogy az oreo keksz,cseresznyéa joghurttal lesz a fő táplálékom :D
Sorozatoztam és most döglök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!