Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok Pewdiepie-rol?
Figyelt kérdés
By:
BROFIST
(dancso peter vagy Pewdiepie?)
#PewDiePie #Dancso PeterPeter
2015. máj. 3. 17:33
1/8 anonim válasza:
PewDiePie mit keresett a múltkori South Park részben? :o
Ő Youtube-s.. :o
2/8 anonim válasza:
egyértelmű PewDiePie sokkal jobb mint Dancsó 14/l de ink Szefi vagy OwnmcKendry
3/8 anonim válasza:
Inkább Dancsó, Pewdiepie-t nem bírom.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, ki az a dancso peter.
Pewdiepie néha cicces, de általában inkább idegesítő, túlzásba viszi a sikoltozást.
5/8 anonim válasza:
Pewdiepie! BROFIST
Bár Dancsót is szeretem, de ha a kettő közül kell választanom, Pewdiepie-t választanám, valahogy az ő videói jobban megfognak.
Peti, ha megint rákerestél magadra gyakorin, akkor ez egy hazugság, te vagy a legjobb :D
6/8 A kérdező kommentje:
Peti kicsit sokat kepzel magarol ,igaz h gyori vagyok de fjton latom ot a turkalobol lopni…a kirakatok tagasak Petikehhhhh
2015. máj. 4. 12:56
7/8 anonim válasza:
Pewdiepie őrűlt /persze jó értelemben/
8/8 anonim válasza:
egyértelmü pewdiepie ö sokkal cukibb mint peti 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!