Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 eves "fiu" szerelmi teren hol kellene tartson?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 13:28
1/13 anonim válasza:
Ha 34 évesen "fiú", akkor én elsősorban az èrtelmi szintjének a fejlődését preferálnám......
4/13 anonim válasza:
ott, hogy még csak idézőjelben sem nevezi magát fiúnak.
5/13 anonim válasza:
Egy barátnő már évek óta, jegyesség minimum. De leginkább feleség, akár gyerek, még ha pici is. Család. Ilyesmit várnék el egy 34 éves férfitől. 34 éves fiútól meg hogy nőjjön fel, álljon a sarkára, és váljon férfivá.
6/13 anonim válasza:
Az én édesapám 35 éves korában már elvált anyámtól, és én is és bátyám is megvoltunk, de igazából ezt így nem lehet meghatározni, a mai világ már másabb, mint pl 20-30 évvel ezelőtt, szóval nem kell aggódnod, azt csináld, amit szeretnél:)
7/13 anonim válasza:
Kortól függetlenül mindig ott, ahol elégedett és jól érzi magát. Vannak elért eredményei és kitűzött, reális céljai.
8/13 anonim válasza:
Semmi sincs szabályokhoz van kötve,tehát ha nincs felesége,gyereke,az se lényeges.
10/13 anonim válasza:
Nincs ez igy megmondva, ott kell tartani amit te kituztel es boldogga tesz. De az hogy nem mondod magad ferfinak ennyi idosen az arrol arulkodik h nem eppen vagy elegedett az eleteddel. Ha csaladalapitas a cel akkor maregy megfelelo parkapcsolatban benne kene hogy legyel a gyerekek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!