Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyet? Hogy felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyet? Hogy felejtsem el? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú a sulinkba.3 éve szerelmes vagyok belé és tud is róla.Sajnos semmi esélyem nála.:(:(De én még mindig nagyon szeretem.Fejelteni se nagyon tudom mert minden nap látom és hetente 4 óránk van együtt. :(De viszont ő is néz mindig és mosolyog.Ezt most minek véljem?Nagyon össze vagyok néha zavarodva miatta.:SAz a legrosszab,hogy viszonzatlan szerelem!:'(

Mit tegyek,hogy el tudjam felejteni??

Légyszi csak értelmes válaszokat.:)

Köszii előre is.

2010. febr. 22. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
használd a klasszikus "üsd a fejed amíg beüt az amnézia" módszert
2010. febr. 22. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat segítene ..ha megkeresnéd a hibáit..keresnél benne olyat amitől kiábrándulsz belőle., ami nem tetszik.

Vagy a másik, hogy keress mást.:)

Ha meg össze vagy zavarodva és látsz némi esélyt arra, hogy talán érdeklődik feléd.-akkor ne nézz rá ne keresd a társaságát ne keress vele szemkontaktust, nézd levegőnek.

Ez roszul fog neki esni és bezsélgetésbe lép veled..és talán bevall valamit:D

Szorítok neked:)

2010. febr. 22. 20:25
 3/4 anonim válasza:

szia.én ugyanigy voltam, mint te...csak én vagy 5-6 évig voltam szerelmes hiába...legjobb barátok voltunk, mig egyszer rá nem jött, hogy mit érzek iránta.Aztán nem beszéltünk többet.Nagy nehezen sikerült egy picit elfelejtenem...de az érzés még mindig ott volt a szivem mélyén...aztán hónapokig nem találkoztunk.Majd találkoztunk és összejöttünk...már lassan 7 hónapja vagyunk együtt...megérte várni...

remélem nkd is megéri majd...ha nagyon szereted a felejtésről szó sem lehet...teljesen elmúlni úgy sem fognak az érzéseid...csak gyengülnek...de mindig is ott lesz a szived mélyén...

2010. febr. 22. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Már próbáltam keresni.De mivel már rég óta szeretem így szoktam meg és így "tökéletes".Azt mondják nincs esélyem nála,de én ezt nem így érzem.De majd megpróbálom.:)

-és-Köszi mind a kettőtöknek a választ.:)

2010. febr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!