Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás volt? Ebből már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás volt? Ebből már nem lehet kimászni?

Figyelt kérdés

Ezen a héten Balatonon voltam a barátnőimmel, egy szállodában voltunk. Azt kell tudni rólam, hogy 21 vagyok és 4 hónapja van barátom, már együtt is élünk, de már két hete nem találkoztunk, ő vidéken van munka ügy miatt.

Szóval a barátnőimmel egyik este lementünk a medencés, szaunás, jacuzzis részleghez, és ott találkoztunk egy csapat pasival, akik szintén abban a hotelben szálltak meg, ahol mi. Eléggé ránkmásztak, és mivel azért ez legyezte a hiúságunkat, hagytuk nekik, illetve dumáltunk velük, aztán elkezdtünk iszogatni. Senki nem volt hullarészeg, de épp annyira, hogy a gátlások eltűnjenek. És az egyik pasi közülük, hát külsőre kicsit hasonlított a barátomra, de inkább az a lényeg hogy nagyon bejött. Nem sok idő kellett hozzá, hogy kiszakadjunk a többiek közül, és akkor inkább "elmerültünk egymásban". Nagyon gátlástalanul rámnyomult, csókolgatta mindenemet, fogdosott (ugye azt nem kell leírnom, hogy fürdőruha volt rajtam, kitalálhattátok...) hárítottam, ellöktem magamtól, aztán mégis történt valami, nemtudom, de szép lassan hagytam neki mindent...kiszívta a nyakam, jacuzziban simogatott, csókolgatott, levette a felsőmet, tehát konkrétan magához nyomta a melleimet, belenyúlt a bugyimba...

Aztán fölvittem a szobánkba, azonnal rámmászott, és amúgy nem történt több annál, hogy kivertem neki, együtt zuhanyoztunk és mindenáron be akarta tenni, de azt nem engedtem neki, szóval beérte a kézimunkával...

Nagyon rosszul éreztem magam másnap, szerencsére a maradék pár napban sikerült elkerülnöm, de így is nagyon szégyellem magam, főleg mert baromira felizgultam rá....

A barátommal amúgy egész héten nem beszéltünk, ez is fáj...

Elmondjam neki? Nem tudok majd a szemébe nézni, ebbe biztos vagyok. Nektek ez megcsalásnak számít, végülis aktus nem történt... Kamu kommenthuszárok kíméljenek, mert megtörtént és elég rossz a helyzet..

Köszi előre is.

2015. máj. 2. 23:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Kezdek félni, nagyon-nagyon félni a nők felfogásától... de komolyan...
2015. máj. 3. 00:34
 32/38 anonim ***** válasza:
21%

Persze h megcsalas, hiszen csokoloztal vele, pettingeltetek a megcsalas nem csak az, hogy az embefek dugnak egymassal....sot van aki erzekmileg, testiseg nelkul csalja meg a parjat de az is megcsalas, csak nem fizikalis:-))

Ha a csok nem lenne megcsalas akkor vegulis minden szamunkra szimpatikus emberrel csokoloznank annak ellenere h van parunk:-))

Vegulis ezzel a sztorival nincs baj, megcsaotad,elofordul neha es ha igazan szereted es komolyan tervezed akkor ne mondd el neki csak azert, h te konnyits a lelkiismereteden.

Mivel csak egy erzelmi felindulas volt, igy tedd magad tul rajta es felejtsd el, legkozelebb pedig ne csinalj ilyet:-)

2015. máj. 3. 00:42
 33/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. máj. 3. 00:43
 34/38 Szergej55 ***** válasza:
100%
Nos, hadd sakrítsam ki az "aktus nem történt, így nem is megcsalás" példát. Leszúrok valakit egy g..i nagy vadászkéssel, aki meghal. Erre a bíróságon azzal védekezek, hogy én csak megsebesíteni akartam, milyen jogon visznek dutyiba.
2015. máj. 3. 01:27
 35/38 anonim ***** válasza:

Azért érdekes tükörképet ad a r...ancok felfogásáról az ilyen, hogy "á hát nem is rakta be a 3,14námba csak kicsavartam neki, meg egyebek így hát ez nem is volt az".

Remélem ha megtudja a dolgot akit megcsaltál azonnal elzavar!

2015. máj. 3. 11:38
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

"Vegulis ezzel a sztorival nincs baj, megcsaotad,elofordul neha es ha igazan szereted es komolyan tervezed akkor ne mondd el neki csak azert, h te konnyits a lelkiismereteden. "

Azért ez meredek, remélem, hogy sosem keseríted meg egy normális férfitársam életét sem.

2015. máj. 3. 15:35
 37/38 anonim ***** válasza:
nekem már az megcsalás lett volna, hogy játszottad ott az agyad neki és elmerültetek egymásban. kirúgnálak mint macskát sz.rni
2015. máj. 4. 09:17
 38/38 anonim ***** válasza:

Megcsalás volt. De ha akarsz vele folytatást ne mond el neki. Nem éri meg azért.

Megbántad, az tisztán látszik. Hordozd inkább magadban, hogy emlékeztessen, ezentúl ennyi kilengés se legyen.

2015. máj. 4. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!