Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök egy haveromnak?
Haver...igazából csak ma ismertem meg,de nagyon jó fej srác,ám a haver bejön a legjobb barátnőmnek.A barátnőm szerint,ha ők ketten kettesben vannak,alig szólnak egymáshoz,de ha én ott vagyok tök jól hülyülünk,ez miért van?(2év a korkülönbség köztünk)
És elégé érdeklődik felém.
Ha neked 1 nap alatt valaki a haverod, akkor a legjobb barátnődet ismered már 1 hete?.....
Biztos bejössz neki.
Haverkodjunk már.
Igen,haverom,végülis nagyon jó fej a srác,a barátnőmet 11éve ismerem,de nem akarom szétbarmolni a kapcsolatukat.Nem akarok ribxncnak lenni,de akkor is olyan helyes és kedves és cuki.
:)
Akkor nálad zavart szenved a haver szó, mert ennyi idő alatt ez nem alakul. Vagy akkor én már több 100 ember haverja lennék, mert jófej vagyok, kedves és cuki ;)
Egy normális barátságot nem tudom, mennyire tenne ez tönkre. De te hamarosan úgy is meg fogod tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!