Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik. Teljesen el vagyok keseredve. Nagyon nagyon zavarja a férfiakat?
Ennyire nagy a baj? :O
Vagy enyhén az irónia beszél belőled kedves utolsó?
Köszönöm szépen a kommenteket! :)
Próbálom átértékelni.
Még utolsóként idepofátlankodom!
Örülj a szépségednek, és becsüld meg. Rengeteg férfi csak álmodozhat arról, hogy egyszer is kipróbálhasson egy olyan puncit ahol a kisajkak kilógnak.
Sokkal több a lehetőség egy ilyen puncival. Lehet szopogatni, huzkodni meg hát játszani vele minden jót. És persze az is sokkal izgatóbb mikor sex közben látni ahogy ezek az ajkak körülfogják a hímvesszőt és nem akarják elengedni mikor az épp kifele húzódik belőlük.
Légy rá nagyon büszke és hidd el értékelni fogja majd az a fiú akit szerelemből engedsz a közelébe.
Köszönöm szépen! :)
De nem azt mondtam,hogy XXL-es,hanem,hogy az egyik picit nagyobb,mint a másik. Én olyan közepes méretűnek titulálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!