Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha mar feladtam, hogy valaha jo alakom legyen?
Ha egyébként fontos lenne számodra a jó alak, akkor meríts valahonnan akaraterőt és motivációt, és próbálkozz tovább.
Ha nem annyira létfontosságú, akkor pedig tudatosítsd magadban, hogy attól, hogy nincs tökéletes alakod, attól még értékes ember lehetsz.
Ha már feladtad akkor miért érdekel, hogy mit kellene tenned?
Költői kérdésem félretéve, ha minden nap megcsinálsz egy 50-50 felülést, lábizom meg hátizom erősítő gyakorlatot, akkor egy-két éven belül már látszani fog. Nem leszel annyira edzetlen. Napi kb 20 percet vesz igénybe. Ennyi időt azért csak rá tudsz szánni :)
Csak egy kis energiát kell belefektetned egyébként :))
"Nagyon vekony, edzetlen csaj vagyok"
Kezd azzal, hogy elkezdesz enni (...és helyesen írni).
Majd jó sok szex, és minden rendben lesz az alakoddal is.
Nekem is bajom van a motiváció hiányával, de én ilyenkor általában vagy megnézek youtube-on egy random "fitness routine" videót, vagy felmegyek WeHeartIt-re és beírom, hogy "fitspo" és azokat a képeket nézegetem. Nem mindig, de van, amikor bejön és utána már lesz is motivációm az edzéshez. Nekem azok a leginspirálóbb képek, amin ruhában vannak az izmos csajok, mert úgy azt látom, hogy ha nekem is olyan (vagy legalábbis hasonló) alakom lesz, akkor én id felvehetek végre olyan ruhákat. Gondolom neked is a magassarkú az egyik ősellenséged...
Ami nálam a legnagyob probléma az a kaja, de arról meg nem tehetek, mert nincs rá pénzem...
17/L
Mozdulj meg.
Dupla annyi idős vagyok mint te és mégis majdnem minden nap mozgok, teszek valamit az egészségemért. Mindezt két gyerek mellet. Szóval nincs mentséged, menj és mozogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!