Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindenkinek vissza szoktatok írni, ha privát üzenet érkezik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 17:45
12/29 anonim válasza:
Csak ha normális dolgot ír, amire reagálni is lehet.
13/29 anonim válasza:
Ha vissza lehet neki válaszolni. Ha csak priviben válaszol egy kérdésemre, nem biztos. Ha beszélgetést is kezdeményes egy adott témáról, akkor általában igen.
Ha nagyon szexista vagy fiatal akkor nem.
14/29 anonim válasza:
Én mindig vissza írok de ha erőszakos, bunkó vagy tiszteletlen azonnal tiltom. Legalább már 50 felhasználó van nálam letiltva :)
15/29 anonim válasza:
én vissza szoktam
hát már kaptam pár "meleg" üzit... na az ilyesmire nem válaszolok! :DD
17/29 anonim válasza:
Én jogász vagyok, és jogi témákban szoktam ide írogatni.
Aki ír, annak mindig válaszolok, de mindig mondom neki, h inkább menjen ügyvédhez.
18/29 anonim válasza:
Nem, van mikor egy nap 3 levelet kapok ugyanattól az illetőtől, és mindben az áll hogy izgi, írj.
19/29 opened paradise válasza:
"Én jogász vagyok, és jogi témákban szoktam ide írogatni.
Aki ír, annak mindig válaszolok, de mindig mondom neki, h"
Azt hittem,hogy az lesz a folytatás,hogy "de a számlát küldöm" :D
20/29 anonim válasza:
Többé-kevésbé..
Az esetek 90%-ban visszaírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!