Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van olyan fiú aki szeret? Én szeretlek titeket!
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 15:54
21/29 A kérdező kommentje:
Miért lennék elkeseredett? Am lány vagyok nem nő!
2015. máj. 1. 18:03
22/29 anonim válasza:
,,És van olyan aki szexelne is velem?''
Ha ,,felajánlod'' magad minden minden ismeretlen embernek akkor szerintem nem kicsit vagy elkeseredve.
Hacsak nem fiú vagy, vagy egy unatkozó lány.
23/29 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy milyen válaszokat fogok kapni!
2015. máj. 1. 18:06
24/29 anonim válasza:
Miért milyet kapnál?
Én fiú létemre kaptam olyat hogy a bugyim megvennék, meg szexelnének velem, meg írjak nekik ilyet meg olyat.
Szerinted egy lány milyen ajánlatokat kap?
Skype, fa-szos kép, facebook és folytassátok tovább:)
25/29 anonim válasza:
A kérdező nem fiú, nem is lány, hanem egy troll.
26/29 anonim válasza:
én is szeretem a férfiakat :DD
imádom őket jó lenne már mondjuk fogyasztani egyet vasárnap reggel volt utoljára ://
27/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, csak egy kíváncsi "kislány"!
2015. máj. 1. 20:48
28/29 anonim válasza:
Ha kislány, akkor pláne nem lesz semmi szex.
29/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány éves az a "kislány"?
2015. máj. 1. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!