Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy egy lány 17-éves lány anya lesz?
Tönkreteszi az életét.
Ebben a korban még élni kell.
Gyerek mellett pedig nem lehet.(már ha jó anya akar lenni az illető)
Attól h van pénz attól még ugyanúgy elveszi a fiatal éveit... Ha van pénz akkor van pénz 1 megbízható orvosra aki az abortuszt végzi. 1 17 éves lánynak bulizni kell és legalább 1 középsulit fejezni v egyetemet. Én 100%ig ellene vok a dolognak és felelőtlenségnek tartom mert nagyon sok fiatal nem éri fel ésszel h mivel is jár 1 gyerek és ebben a pénz nem segít...
Robi19xD
Ha lenne segítséged,hogy mellette még be tudd fejezni a közép iskolát és feltudnád nevelni.
Én viszont nem hiszem,hogy jó dolog az abortusz,mert ha most elveteti a babát nem biztos,hogy később lehet majd másik.
Hát, én is 17 vagyok.(Iskola,sport,összeomló álmok) És nagyon nem örülnék neki. De, ha a fiú szereti+segít majd neki. Van anyagi háttér, akkor talán nem lesz szörnyű. Biztosan jobb, mint az abortusz... Hiszen utána lehet, hogy soha többé nem lehetne gyereke.
"két dolog van, amiért egy nő mindent meg tesz. Azért, hogy ne legyen terhes, vagy azért hogy az legyen" Csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!