Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uncsi van, valaki dumcsi?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok! :D 19 éves.2015. máj. 1. 11:54
1/11 anonim válasza:
Én a helyedben szégyellném magam és leülnék egy sarokba átgondolni az életem
2/11 A kérdező kommentje:
Jaj, brühü brühü. Megvolt. :D
Te jössz. :D
2015. máj. 1. 12:07
3/11 anonim válasza:
Ha valóban fiú vagy, ilyen szöveggel elásnám magam..
Ez az uncsi, dumcsi.. Elég k^ rvás..
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg junisex duma, de kinek mi. :D Itt lehet használni, bár az életben még nem hangzott el ilyen szöveg a számból az igaz. Csak ha lányokkal kellet hülyéskedni.
2015. máj. 1. 12:18
5/11 anonim válasza:
Hát te se csinálsz mást a lányokkal csak "hülyéskedsz"....
szerez magadnak egy pasit aki megadja amire vágysz (írásod alapján tuti az egyre gyarapodó melegfront tagja vagy)
6/11 A kérdező kommentje:
fúj
2015. máj. 1. 12:30
7/11 anonim válasza:
Hallod,én lány létemre nem beszélek így (oké,az "uncsi" szót még csak-csak,de dumcsi?!Vagy ez a kettő így együtt?!)...és tudom,hogy már írták páran,hogy ez nem túl férfias,de akkor is... o.O
8/11 A kérdező kommentje:
De én leszarom más véleményét. :D
Azt mondok, csinálok amit akarok, tetszik, tetszik, nem, nem. :D
2015. máj. 2. 10:36
9/11 anonim válasza:
Hmm..végül is igaz :D
Mondjuk én sose értettem azokat,akik tudnak tojni mások véleményére...hogy csinálják!?Nekem sose megy,bárhogy is próbálom xD
10/11 A kérdező kommentje:
Pedig egyszerű. :D Nefoglalkozzál semmivel. Max csak annak a véleményevvel akinek számít is! :)
De igazából a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé. :D
2015. máj. 2. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!