Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg uncsi és gáz csaj lennék ez miatt?
Nem nagyon szoktam bulizni, sokkal szívesebben járom a természetet, vagy rossz időbe, beülök szobámba egy forró csokival és írok egy verset vagy novellát. Ha nagyon néha bulizok akkor is csak a párommal megyek, mert ha iszok beszámíthatatlan leszek és a haverjaim nemhogy megvédenének inkább buzdítanak a hülyeségekre. Ha megyek valahova, mindig megbeszélem a párommal, fiú haverokkal nem is találkozok nélküle.
A haverjaim szerint elég gáz, hogy folyton a nyakán lógok, de szerintem tök normális egy kapcsolatban hogy megbeszéljük hogy hova megyünk, kivel találkozunk, és hogy egymás nélkül nem megyünk piálni mert ki tudja mi lehet. Én ezt tök alapnak tartom mások szerint meg ez miatt fog rám unni a pasim. Szerintetek?
Sławomir Mrożek: A partner
Úgy döntöttem, hogy eladom a lelkemet az ördögnek. A lélek az ember legnagyobb értéke, arra számítottam hát, hogy kolosszális üzletet kötök.
Az ördög, aki a találkozón megjelent, csalódást okozott. Műanyag pata, szakadt, spárgával fölerősített farok, vedlett, kissé molyrágta irha, fejletlen, csökött szarvacskák. Mennyit adhat egy ilyen szerencsétlen az én értékes lelkemért?
– Biztos, hogy maga az ördög? – kérdeztem.
– Igen, miért kételkedik benne?
– A Sötétség Fejedelmére számítottam, maga meg olyan... hogy úgy mondjam, ócska.
– Amilyen a lélek, olyan az ördög – válaszolta. – Lássuk az üzletet!
mi az hogy nem piálunk mert kitudja mi lehet??
ez végtelenül gyenge jellemre vall.Uralkodni képtelen magán az kuksoljon otthon ebben egyetértek.
Na már mér lennel gáz?
Nekem bejonnek az ilyen csajok
Szerintem, ne haragudj, tényleg unalmas vagy.
Bulizni lehet értelmesen is, inni is lehet, a barátod nélkül is.
Mikor kapcsolatban voltam, külön jártunk bulizni sokszor, mert egyszerűen a barátainkkal is akartunk lenni, de sosem került sor megcsalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!