Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy fiú cuki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy fiú cuki?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 30. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
# 9 "artikulátlanul nyivákoló és vihogó 13 éves csitri" ebből csak a 13 éves volt igaz rám, egyébként # 7-es vagyok. Miért kellett lepontozni? Én csak leírtam a véleményem. Ebben igazad van: "Hogy lehet pl egy 18 éves fiúra (annak idején háborúban harcoltak) azt mondani hogy cuki???...megáll az ész XD" de fiatalabb fiúra lehet mondani, pl. 16 évesre lehet.
2015. ápr. 30. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge az ne vegye gatyára XD

Én is csak véleményt írtam nem olvastam sem a válaszodat sem azt nem tudtam hogy hány éves vagy... :)

Amúgy meg tőlem mondd akár 20 éves srácra is hogy cuki engem nem izgat...viszont arra azért kíváncsi vagyok hogy egy épkézláb 16 éves fiú milyen arcot vágna ha cukinak(!) nyilvánítaná egy lány......

Én ha fiú lennék elgondolkodnék azon hogy elnézek egy konditerembe és valamit kezdek magammal mert ha ilyet hallanék...háát.... XD

#9-es voltam

2015. ápr. 30. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
egy fiú ne cuki legyen hanem férfias.:)
2015. ápr. 30. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy kedves, jószívű, mosolygós. A korához képest fiatalabbnak néz ki, szép arca van, nem olyan férfias. Ő például nagyon cuki: [link] De persze nem alapfeltétel az, hogy ferde szeme legyen.
2015. ápr. 30. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

általában akkor szokták mondani, hogy "de aranyoooos vaaagy", vagy, hogy" de cukiii vaaagy" amikor készülnek betenni a barátzónába

egy fiú lehet maximum cuki, egy férfi nem

2015. ápr. 30. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
ha pölö nem egy kiköpött adonisz forma, hanem ilyen mit tudom én... de amelyik belinkelt egy húzottszeműt, annak üzenem, hogy egyik se cuki, csak vonzza az arcuk a lövedéket.
2015. máj. 1. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl. David Gallagher nagyon cuki...és álompasi :)
2015. máj. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!