Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
Attól hogy nem férfias, de lánynak még csúnya
2/17 anonim válasza:
ez olyan,hogy mitől szép? van benne vmi és kész.
3/17 2-es vagyok válasza:
Attól, hogy olyan mint én :D (19 éves vagyok, és úgy nézek ki mintha 14 lennék ) Tetszik a lányoknak ^^
4/17 anonim válasza:
Göndör haj, gödröcskék, aranyos mosoly, aranyos, vicces stílus....
5/17 anonim válasza:
2-es vagyok nevű felhasználónak: küldessz magadról egy képet?
6/17 anonim válasza:
Ha csúnya és/vagy férfiatlan, de kedves.
7/17 anonim válasza:
Az 1-es és a 6-os hülyeséget mond. Legalábbis én barátnőmnek mondtam, hogy túl cuki a fiú akibe szerelmes vagyok. :'D
8/17 anonim válasza:
Szerintem hülyeségeket írtok. Arra a fiúra mondják a lányok, hogy cuki, akinek szép arca van, de nem túl férfias, inkább olyan gyermeki vagy nem tom. Tehát nem feltétlen negatív ez, van, akinek bejönnek, van akinek nem.
9/17 anonim válasza:
Attól lesz "cuki" ha majd egy artikulátlanul nyivákoló és vihogó 13 éves csitri annak nyilvánítja...egyébként engem nagyon irritál ez a "cuki" jelző...Hová fejlődik a világ?? Hogy lehet pl egy 18 éves fiúra (annak idején háborúban harcoltak) azt mondani hogy cuki???...megáll az ész XD
15/L
10/17 anonim válasza:
utolsócica, milyen erőszakkedvelő csaj vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!